• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Pink.rs

10.04.2019

22:19

(VIDEO) POKAZAO SI STANIJI KU*AC! Rebeka zgrožena zbog Petrućija, A ONDA MU NAREDILA OVO!

Rijaliti

(VIDEO) POKAZAO SI STANIJI KU*AC! Rebeka zgrožena zbog Petrućija, A ONDA MU NAREDILA OVO!

Podeli vest

Pinkova zvezda Marko Petrušević Petrući ponovo se prepustio čarima žurke koju svakog utorka za sve njih organizuje Veliki šef. Iako je poznato da je u emotivnoj vezi sa Rebekom Popović, on je sinoć vređao zadrugarke Staniju Dobrojević i Aleksandru Subotić, a onda je pokušao da poljubi Marijanu Zonjić. Ono što je zaprepastilo sve je to što je u zatvoru zaspao u zagrljaju Mine Vrbaški

Popovićeva je bila razočarana kad je saznala za to, pa je briznula u plač i otvorila dušu Milanu Petkoviću koji ju je pomno slušao.

- Neka izađe iz kreveta, šta sad treba da ga trpim, ne razumem. Njegovo ponašanje je katastrofa i ne želim to više da trpim,ne treba mi takva osoba. Nisam mala da ne znam šta je okej, a šta ne. Želim samo da se završi ovo, ne želim nikakve veze da imam više. Jako se čudno ponaša, pustila sam jednom, drugi put, ovo stvarno više ne mogu - žalila se Rebeka.

- On je malo u lošem stanju, to primećujemo svi mi i žao mi je što je tako, znam da nije takav - rekao je Milan.

(VIDEO) SKUP NEKI SEKS! Veliki šef kaznio LUNU I MARKA!

 

Čim je čuo u kakvom je stanju Rebeka, Petrući je odmah prišao kako bi saznao o čemu se radi, a nije očekivao da će mu ona saopštiti da napusti njihov krevet i distancira se od nje.

- Ako može da ide po kući i da se ljubaka, može i mene da ispoštuje. Na lep način sam te zamolila, ja sa sa tobom ne prepucavam. Ja da napravim s*anje, ja bih se pomerila. Sve su na mene urlale, zbog tvog ponašanja. Hvatao si se sa Stanijom i pokazao joj ku*ac. Vikao si na mikrofon, vređao ih. Mene je blam! Još nećeš da izađeš iz kreveta. Ja bih tebe ostavila na miru - rekla je Rebeka.

- Bezobrazna si. Daj bre, jeste, jeste. Izaći ću iz kreveta i to je to, odlepio sam, ja nisam ovakav. Obećala si i ti meni svašta nešto, pa ništa. Ja nisam znao da će one da napadnu tebe, a to je sve zbog mene. Sad ću ja troduplo da im vratim, pa će da vide. Žao mi je stvarno - rekao je Petrući.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Perica

pre 5 godina

Sav je na tatu.... ljubi tata sina "debilka" !!!

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija