• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

11.04.2019

12:29

(VIDEO) NEĆU DA ISPADNEM MANIJAK! Suzana dovela Mikija do tačke ključana, on je IZBACIO iz rehabilitacije!

Rijaliti

(VIDEO) NEĆU DA ISPADNEM MANIJAK! Suzana dovela Mikija do tačke ključana, on je IZBACIO iz rehabilitacije!

Podeli vest

Nakon što su zadrugari legli da spavaju, kao po običaju, svako veče iz rehabilitacije čula se vika. Suzana Perović ušla je u ljubavno gnezdo kod svog intimnog prijatelja, Mikija Đuričića i napadačkim stavom povela razgovor

Mikiju je u jednom trenutku prekipelo, te je svojoj bivšoj devojci sasuo sve u lice, a potom je i izbacio iz rehabilitacije, zbog čega je Suzana prebledela.

 - Ne želim da te slušam, pusti me da spavam. Ti na svoju stranu, ja na svoju. Neću da ispadam idiot, ušao sam u neke mirne vode. Mi ne možemo normalno da funkcionišemo. Ja sam bio zaljubljen u tebe, eto! Zašto se ti ne skloniš od mene, ako te već maltretiram? Ja neću da ispadam manijak! Besan sam, jer ne znaš da se ponašaš! Neću da se raspravljam uopšte sa tobom! Ja više neću da trpim tebe, nećeš ni ti mene! Mi više ne možemo da funkcionišemo - vikao je Miki.

- Ti bre u toku dana promeniš 5 puta mišljenje bre - vikala je Suzana.             

- Samo ustani i reci da sam ti ja najveća greška, ja ću reći da si ti moja i to je to - zahtevala je Suzana.             

 - Ja više neću, ti kažeš ko je prvi prišao? Ja sam prišao jer sam ja normalan, ali više ni toga neće biti! Glava me boli, jednom kažeš jedno, drugi put drugo, ne mogu više, ti ne znaš šta hoćeš! J*bem li ti mamu! Marš napolje! Ti si najveće g*vno koje sam ja ikada u životu upoznao! Nemoj da si slučajno otvorila vrata! Sve mi se smučuilo, jer me praviš budalom! Ti mom svetu ne pripadaš! Ne možeš da dosegneš do mojih misli, do svega, samo vas materijalno zanima! Nećeš me videti ni ovde, ni napolju više! Ja tebi ne verujem ništa više, ovo je samo bolesna strast! Nema ni ljubavi, ni ničega! Ne ide ženo, vidiš da ne ide! Naša priča je ispričana, nisam ja lagao, ti si lagala, zbog tebe! Izvini kao sam pogrešio ja, ako si od mene čula lošu reč. Boli me glava više od našeg odnosa -  nastavio je pčelar iz Kupinova.

Suzana i Miki su po ko zna koji put završili njihov odnos. Međutim, poznavajući njih dvoje, jutro će već promeniti sve na bolje.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vesna

pre 5 godina

Ova Suzana je jedno veliko razočaranje , užasna žena !!!

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija