• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: espreso

11.04.2019

15:26

(VIDEO) ISPLIVALI DETALJI RIJALITI PREVARE! Ovako je Aleksandra NASAMARILA Davida, ali i Srbiju!

Rijaliti

(VIDEO) ISPLIVALI DETALJI RIJALITI PREVARE! Ovako je Aleksandra NASAMARILA Davida, ali i Srbiju!

Podeli vest

Naime, u petoj sezoni Parova, vest da će Aleksandra i David postati roditelji je iznenadila sve

Voditeljka Parova, Bojana Ristivojević, obelodanila je pravu istinu koja se krila o Aleksandrinoj trudnoći:

 - Test za trudnoću je bio negativan. Produkcija ti je rekla istinu, rečeno ti je da nisi trudna. Aleksandra, ti znaš celu istinu. Ponuđeno ti je da igraš igru i ti si pristala -  objasnila je voditeljka u to vreme, ali je Subotićeva negirala voditeljkine tvrdnje.

Izvor blizak produkciji sada otkriva pravu istinu o Aleksandrinoj prevari. "Ne samo da je nasamarila svog tadašnjeg verenika Davida Dragojevića, i napravila ga budalom pred milionskim auditorijumom, već je uspela da prevari toliki narod", kaže izvor za Espreso:

(VIDEO) TEŠKA BOLEŠTINA U ZADRUZI! David i Ana se ljubili i mazili, Subotićka gledala i igrala!

 - Aleksandra je tada uradila test na trudnoću, tačnije vadila je krv i rađen je beta HCg, koji je bio negativan. Ljudi iz produkcije su joj rekli da je test pozitivan, ali su joj odmah sutradan u razgovoru rekli da je ipak negativan, ali da ako želi može da ide sa tom pričom, i da će oni to podržati i nastaviti. Takođe su joj rekli da može da kaže i istinu. Predložili su joj da izrežiraju priču gde bi joj uradili još jedan kontrolni test koji bi onda bio negativan, i posle kog bi onda mogla da objavi istinu i da se tako izvuče iz laži. Aleksandra je međutim odlučila tada da želi da nastavi sa pričom lažne trudnoće i tako je vozila i Davida i publiku. On o tom dogovoru ništa nije znao. Mislio je i dalje da beba postoji, i kad se na kraju pronela priča o tome da je izgubila bebu, on je plakao kao kiša, na šta se ona smejala. Ta je prevara otkrivena posle u jednoj emisiji, i tada je i David saznao da mu je tadašnja verenica podmetnula pozitivan test na trudnoću - priča izvor za Espreso.

Foto: printscreen

Međutim, David nije bio jedini koji je bio pogođen ovim saznanjem. Ovo je rasplakalo i pobednicu “Parova 5” Dalilu Mujić, koja je optužena za Aleksandrin pobačaj zbog udarca u stomak. Naime, Subotićeva je tada izmislila da ju je Dalila udarila u stomak, te da je navodno zbog toga izgubila bebu, koje zapravo nikada nije ni bilo. Ova gnusna laž kasnije je napravila i razdor između Davida i njegovog brata Dejana.

 - Optužila si me da sam ti ja ubila dijete, džukelo! Dejane, da li se sećaš da je prva svađa između Davida i tebe nastala kada je Aleksandra napala mene na bazenu da sam je napala nešto za trudnoću. Eto ko je kriv za sve, a znala je da je lažna trudnoća. Od tada je sve počelo - plakala je Dalila tada.

Ovo Aleksandru Subotić međutim nije sprečilo da dovodi kasnije u pitanje Miljaninu trudnoću. Međutim, Kulićeva je tada zaista ostala u drugom stanju, za razliku od Subotićeve koja je u to vreme uspela jedino da posvađa sve oko sebe i napravi totalni kolaps u komunikaciji. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
gordana

pre 4 godine

Nikog ona nije nasamarila već ta Produkcija u čijem rijalitiju znamo svako ima svoju ulogu,oni im narede šta i kada i dokle da glume, taj rijaliti nikada nije realan

Rade

pre 4 godine

Šta je ona to nas nasamarila, kažite joj kada je budete videli, ko je j**e ! !

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija