• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. MILIĆ - A. SPASOJEVIĆ

12.04.2019

09:44

ANA SKINULA KIJI I SLOBU I KARIĆA! Kristina: KORAĆEVA JE ODVRATNIJA OD LUNE!

Rijaliti

ANA SKINULA KIJI I SLOBU I KARIĆA! Kristina: KORAĆEVA JE ODVRATNIJA OD LUNE!

Podeli vest

Ana Korać je svojoj bivšoj najboljoj drugarici Kiji Kockar skinula i muža Slobu Radanovića i navodnog dečka Stefana Karića, saznaje Hit! Starleta je sa Slobom imala seks još dok je on bio u braku sa Kijom, a zatim je smuvala i Stefana, za kog su pojedinci tvrdili da je zaljubljen u Kockarevu

- Ani očigledno nije bilo dovoljno što je imala seks sa Slobom i time uništila prijateljstvo sa Kijom. Ona je ubrzo bacila oko i na Stefana, sina Osmana Karića, koji je poznat po tome što je bio veliki rival Kristijanu Goluboviću na Zvezdari. Čim je Koraćeva čula da se Kockareva druži sa njim, pohitala je da ga smuva. Kopira je u svemu! - otkriva dobro obavešten izvor za Hit.

Kija: Ana je odvratnija od Lune

Kija Kockar je svoju bivšu drugaricu Ana Korać uporedila sa Lunom Đogani, koja se takođe švalerisala s njenim mužem Slobom Radanovićem:
- Ana je ispala gora i odvratnija od Lune. Đoganijeva zaista ima sreću što je u rijaliti ušao neko ko je lošiji od nje. Gade mi se i Ana i David, njih dvoje kopiraju Lunu i Slobu. Koraćeva me je baš razočarala, ali nema veze. Čuće ona mene. Ja nisam neko ko ćuti, objasniću joj neke stvari!

On dodaje da su Ana i mladi Karić imali kratku i strasnu avanturu, a ne vezu.

- Nikakve ljubavi tu nije bilo. Imali su samo seks. Poznavali su se iz grada, ali sve do prošlog leta se nisu muvali. A kad je Ana izašla iz "Zadruge", bacila je udicu na njega. Prva ga je startovala, a on je rado prihvatio njeno udvaranje - priča naš sagovornik i dodaje:

- Sa druge strane, Kija i Stefan oduvek tvrde da su samo drugari, a prošlog leta su viđeni kako uživaju na bazenima u Ovči. Njegov otac Osman govorio je kako je Kockareva noć pred ulazak u rijaliti provela u krevetu njegovog sina, ali su njih dvoje to demantovali. Stefan se naljutio na oca zbog toga, a i danas je dobar prijatelj sa Kristinom.

Kija ne želi da komentariše ovo, dok na pitanje zbog čega je ljuta na Koraćevu odgovara kako jedva čeka da joj saspe u lice sve što misli o njoj.

Foto: Dejan Živančević

(VIDEO) KOŠTAŠ 200 DO 300 EVRA! Miki Đuričić OPLEO po Ani Korać, pa rekao kolika joj je TARIFA!

- Sramota me je što sam poznavala Anu, jer znam šta mi je radila iza leđa. Ona ne preza ni od čega. Čekam da izađe iz rijalitija, pa da se ispričamo kao dve dobre drugarice. Imam svašta da joj kažem, ali nije za javnost. Upoznala sam njenog pokojnog oca, ali i majku. Oni su divni ljudi, a ne znaju ni pola stvari koje ona radi - poručuje bivša supruga Slobe Radanovića.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
olja

pre 5 godina

Reče Kija koja se ne razlikuje po mnogo čemu od Ane!!!

Lenny

pre 5 godina

Odvratna osoba,podlost joj se vidi u ocima...Skakala na onu Macu da je prostitutka a ona gora od Mace

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija