• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer.rs

14.04.2019

19:00

(VIDEO) TRESE SE BELA KUĆA! DAVID I ZORICA SE UMALO POTUKLI! Dragojević najstrašnije izvređao pevačicu, a onda joj je spomenuo SINOVE i nastao je HAOS!

Rijaliti

(VIDEO) TRESE SE BELA KUĆA! DAVID I ZORICA SE UMALO POTUKLI! Dragojević najstrašnije izvređao pevačicu, a onda joj je spomenuo SINOVE i nastao je HAOS!

Podeli vest

Zadrugari su navikli da svi međusobno komentarišu odnos Davida Dragojevića i Aleksandre Subotić, ali i Anu Korać koja je nova devojka Novosađaninu. Pušten je snimak uspomena Subotićeve, a David je, naravno, bio deo istih

Marija Kulić je u više navrata pokušala da na najbolji način savetuje Davida kako treba da se ponaša i stavi tačku na odnos sa Aleksandrom kako bi svako od njih nastavio život, umesto da se dave u svojim lažima. Potom je rekla da ni Ana Korać nije cvećka jer je rekla da joj se Dragojević dopada još za vreme njegove veze sa Aleksandrom.

- Posle Zadruge David može da postane glumac. Znači, tako je dobar glumac. Folirant i lažov. Govorim Aleksandri da izdrži i da uzme pare. Mene bi bilo sramota da izađem na ulicu. Ovo nije muškarac. Da pred milionima ovo sve uradi. Samo je zamenjena glumica. Ana, uopšte ni ti nisi cvetić. Rekla si mu da ti se sviđa, a on je ovde bio u vezi. Aleksandra, usrećila si se što si otišla i što je sve ovo uradio. 

Foto: printsvreen tv pink

- Rekao sam da sam ja prema njoj oduvek bio iskren. Hajde, sada sam najgori - rekao je David, a onda se Ana osetila prozvanom:

- Pa sviđa mi se, nisam rekla da ću da ga muvam. Nisam mogla da mu zabranim da se zaljubi u mene - dobacila je. 

Dragojević je dobacio da je pored Marije, Zorica Marković folirant jer uvek koristi priliku da ga osuđuje za crnim stolom, a preko dana sa njim razgovara normalno.

- Šta hoćeš ti?! Prišla sam ti kao majka. Prestani da glumiš. Sponzorušo! Nećeš biti Sloba. Ti si muška dr*lja. Naučio si da pričaš, lepo su te naučili. Ana Korać je pametna devojka i ona će da te o*jebe. Videćeš - govorila je Markovićeva, koja je potom nasrnula na Davida, ali je fizički kontakt sprečilo obezbeđenje.

Foto: printsvreen tv pink

Dragojević je rešio da se suprotstavi i tom prilikom nije birao reči, već se uz salve uvreda, pretnji i kleveta obrušio na Zoricu, kojoj je prekipelo onog trenutka kada je David u usta uzeo njene sinove.

- Što mi spominješ sina, sponzorušo?! Doći će ti u Veternik. Napraviću ti haos, nisi ni svestan! Svima ću vam j*bati mater! Ta m*da što imaš, nećeš ih imati - govorila je Zorica, koja je potom pljunula u lice Davida, koji ju je na najgori mogući način isprovocirao.

Obezbeđenje je odmah reagovalo. Zoricu su odvojili od Davida, a onda nije prestajala da bude šokirana njegovim rečima.

- J*baću te u usta debela - nije prestajao da izgovara gnusne uvrede David na račun Zorice, čije mu se izlaganje na temu onoga što je videla u Beloj kući nije dopalo.

Svi prisutni zadrugari su bili u šoku koliko je daleko Dragojević mogao da ode i da joj spomene sina koji nije deo rijalitija. 

- Još jednom mi ga spomeni, nastaće haos. Majku ti k*rvu jebem što se je*e tamo po Veterniku - govorila je Zorica.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija