• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs

01.05.2019

08:37

(VIDEO) PRODUKCIJA DONELA HITNU ODLUKU! Zbog Luninog histerisanja ODLUČENO JE SLEDEĆE!

Rijaliti

(VIDEO) PRODUKCIJA DONELA HITNU ODLUKU! Zbog Luninog histerisanja ODLUČENO JE SLEDEĆE!

Podeli vest

Luna Đogani, doživela je nervni slom jer je njen, sada već bivši dečko, Marko Miljković flertovao sa zadrugarkom Majom Marinković

Đoganijeva od sinoć boravi  u hotelu, gde inače smeju da budu samo vođa i omiljena osoba.

Savo Perović danas je obišao svoju drugaricu i doneo joj hranu, a potom je malo porazgovarao sa njom o svemu. Kako je Perović preneo, Đoganijeva će ove nedelje biti na poštedi i neće morati da učestvuje u zadacima sa ostalim takmičarima.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
nenad

pre 4 godine

Sada je svima da je glavna zvezda Zadruge 2 na poštedi.Umorila se od kibicovanja njene ljubavi života i osetila kako verovatno nije bio baš zadovoljan njenim seksualnim orgijama.A sve je učinila da mu bude nezaboravno pa je izmislila i stolicu za kupatilo,sa šest nogu.Četiri stoličine i dve njene.Ali ne vredi.marko razrogačio oči na Majine grudi i logično je da glavna zvezda pukne.A ona kad pukne ni manje ni više nego nedelju dana poštede.Nakon toga se ponovo uključuje u juriš na trofeje.Ako ne bude nova Zadrugovizija,Šef će već nešto izmisliti da Ona pobedi,a verovatno će joj dodeliti i neku novu ljubav kojoj će se dokazivati do kraja.Pa sad recite da pomenuta nije zaslužila pobedu ?

Milos

pre 4 godine

Драго ми је што је Луна одлучила да се избори са својим осећањима и не понижава се више пред људима који је не заслужују! Она је искрена што јој и штети! Не сме да се толико предаје никоме јер су људи зли и увек буде повређена! Тај Марко није за њу и немој да се заварава! Ја сам то схватила од првог дана! Он је нити воли нити поштује и не може да га натера на то! Млада је, наћи ће другог ко је заслужује! Зашто би се мучила? Није он једини!

Miso

pre 4 godine

Zasto forsirate ovu Lunu toliko,pa to je toliko ocigledno prateci svakodnevno informer,da je to strasno.Jedan medij kao informer ne moze toliko biti pristrasan,zbog nekog kome su roditelji javne licnosti.Ima ustanova u kojoj treba da se leci vecina njih u zadruzi,pa nek idu tamo,a ne smestiti je sedam dana u hotel zadruge,pa ce onda biti ravnopravan igrac,pa nece moci,samo fer i postena borba,svi napolje koji su do sada izlazili po 5puta,i ulazili kao da se nista nije desilo.Preterali su ga ovi iz produkcije,ali nemojte onda berm vi sudelovati u tome.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!
dva puta odbili

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!

Ustavni sud Crne Gore usvojio je danas žalbu i utvrdio da se Miloš Medenica, sin bivše predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, neosnovano u pritvoru, potvrđeno je nezvanično podgoričkom portalu CdM. Vesni Medenici se takođe sudi, zbog optužbi za zloupotrebu službenog položaja i organizovanja kriminalne grupe, ali se i ona brani sa slobode.

24.04.2024

16:09

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija