• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

03.05.2019

15:52

(VIDEO) KU*VETINE JE NAZIVAJU KU*VETINOM! Matora se pomirila sa Sanjom, pa ŽESTOKO OPLELA po zadrugarkama!

Rijaliti

(VIDEO) KU*VETINE JE NAZIVAJU KU*VETINOM! Matora se pomirila sa Sanjom, pa ŽESTOKO OPLELA po zadrugarkama!

Podeli vest

Jovana Tomić Matora tokom jutra pohvalila se Lazaru Jeremiću da se nakon žestokih svađa pomirila sa njenom partnerkom Sanjom Stanković. Potom je osula paljbu po zadrugarkama koje su u sukobu sa Stankovićevom, te je imala sočan komentar za njih

- Pomirile smo se, nego zbog ovog, znaš i sam. To ne zna niko o njoj, ni mama, ni porodica. Malo mi je falilo da skočim i napravim nešto. Ali joj je lepo rekla, ne napadam je nju zbog Sanje, već je napadam jer je ku*vetine nazivaju ku*vetinom. Dok je ona gulila na sajmu i gulila štikle, u prodavnicama bila na promocijama, one bile na kur*čevima - bila je besna Matora.

(VIDEO) SRAM TE BILO, DA VIDIM JE L' SI MOKRA DOLE! Haos u Parovima, Milijana udarila Milojka!

- Stanija sinoć opet ustala i vređala je. Problem je, to sam rekao i Davidu, ovde svi to vide, ali niko neće da reaguje - odgovorio je Lazar.

POGLEDAJTE VIDEO:

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Neko Iz Mase

pre 4 godine

Ау бре, постало је увреда курви рећи да је курва, другим речима у Србији је постало увреда говорити истину.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija