• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.05.2019

08:28

(VIDEO) LUNA I MARKO NISU MOGLI DA SE OBUZDAJU! Dovatili se pred punom sobom, tresao se jorgan!

Rijaliti

(VIDEO) LUNA I MARKO NISU MOGLI DA SE OBUZDAJU! Dovatili se pred punom sobom, tresao se jorgan!

Podeli vest

Luna Đogani i Marko Miljković uspeli su da prebrode sve poteškoće na koje su naišli u svojoj vezi

Sada njih dvoje uživaju u svojoj ljubavi, koja je opstala uspkos mnogim turbulencijama, te ne žele da kriju emocije ni pred kim.

Ove večeri, pred spavanje njih dvoje su se zavukli ispod jorgana, gde su razmenjivali strasti i vrele poljupce.

Luna i Marko nisu marili za znatiželjne poglede zadrugara, koji su bili svuda oko njih, već su nastavili da uživaju u prisnosti.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
luka

pre 4 godine

Stvarno ova Luna napreduje u Zadruzi 2, svaki dan upraznjava seks.Osim toga ona i nezna nista drugo.Mlada je 23 godine, pa nije vreme da uci bilo sta drugo.Zato je zasluzila da pobedi,da da primer svim mladim devojkama kako uz veliki trud mogu da zarade novac.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija