• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

13.05.2019

19:50

(VIDEO) ZAGORELA LUNA: Nisam imala SEKS DVA MESECA!

Rijaliti

(VIDEO) ZAGORELA LUNA: Nisam imala SEKS DVA MESECA!

Podeli vest

Luna Đogani pričala je od kada nije imala intimne odnose sa Markom Miljkovićem, a to je sve prisutne začudilo

Naime, Matora je provocirala Lunu da se premestila na drugi krevet kako bi bila intimna sa svojim dečkom, ali ona je to negirala.

Đoganijeva je priznala da su sve drugo radili, ali nisu imali seks.

(FOTO/VIDEO) PUKLO PRIJATELJSTVO! Lazar ljut na Davida, za sve je KRIVA ANA!

-Nismo imali seks, sve sem seksa smo imali, ako ćete iskreno. Dva meseca nismo imali, pipkamo se, sve, kad već moram da kažem. Istripovala si se, nije zbog toga - odgovorila je Luna.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svetlana

pre 4 godine

Laze. Rekao joj frizer,,,da joj porucila mama,,,NE VISE SEX...i kako je glupa,,shvatila drugojacije...Ima sex,,,skoro svakog dana..Ona ne moze bez toga.Znam...Nemoralna i opsednuta time. Ne knjigom,,ne filmom,,,samo sex...Zato se narod i smeje njenim lapsusima,,kao u Italiji se govori Spanski,,,Ili jeli Neeretva reka ili planina..Zato se cudim,,,da ovako ozbiljan list,,pise o njoj. Hvala,

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija