• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

14.05.2019

19:19

(VIDEO) FILIP OBJAVIO INTIMNI SNIMAK SA ANOM! Biljana Dragojević sve videla, pa ovom porukom šokirala!

Rijaliti

(VIDEO) FILIP OBJAVIO INTIMNI SNIMAK SA ANOM! Biljana Dragojević sve videla, pa ovom porukom šokirala!

Podeli vest

Ana Korać je tokom jučerašnjeg sastanka u "Zadrugi 2", za svog bivšeg partnera Filipa Mijatova, govorila je kako ju je progonio i da je često bežala od njega

Međutim, Filip je snimcima i fotografijama sa Koraćevom dokazao da ona nije govorila istinu, kao i da su bili veoma bliski, toliko da joj je čak slao ogromne svote novca, a ona je uživala u svemu što joj je on pružao.

Mijatov je sada na svom profilu na Instagramu objavio video-snimak na kojem se vidi da su Ana i on poprilično bliski, a u jednom trenutku on ju je i poljubio u grudi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@ana_korac

A post shared by London cleaning system (@filip_mijatov) on May 13, 2019 at 1:39pm PDT

Ono što je sve iznenadilo jeste komentar Biljane Dragojević ispod snimka gde je ona napisala da je ona napisala sledeće:

- Dobro, i šta sad? A da li će biti snajka, pitanje je - napisala je Biljana Dragojević u komentaru ispod snimka.

(VIDEO) TI SI MALA KU*VETINA KOJA OBLEĆE OKO ZAUZETIH MUŠKARACA! Stanija oplela žestoko po Nori, a onda otkrila kome je sve Makedonka slala poruke!

Foto: pink.rs

 



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lenny

pre 4 godine

I sta sad ...Nista Biljo dalje operacije moras ti i tvoj sin da placate kao Aleksandra sto je Davidu placala botox...seljancica iz Veternika kao sin sve za pare i popularnost

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija