• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. SPASOJEVIĆ

21.05.2019

23:05

ANI KORAĆ OTAC PLATIO NOVE GRUDI:  Majka učesniceZadruge odgovorila na optužbe Filipa MIjatova

Rijaliti

ANI KORAĆ OTAC PLATIO NOVE GRUDI: Majka učesniceZadruge odgovorila na optužbe Filipa MIjatova

Podeli vest

Ljiljana Korać kaže da je biznismen iz Londona lagao da je njenoj ćerki davao novac za seks i da ju je vodio na skupe operacije u inostranstvo. Bogata smo porodica i mi je finansiramo, tvrdi Anina mama

Majka Ane Korać Ljiljana kaže da su ona i njen pokojni suprug Milić platili ćerki nove silikonske grudi, a ne Filip Mijatov! Ovaj biznismen iz Londona ispričao je da je iskeširao hiljade evra na starletine plastične operacije u Istanbulu, kao i da joj je plaćao za seks. Anina mama, međutim, tvrdi da Koraćeva nema nikakve veze sa elitnom prostitucijom i napominje da ovu učesnicu "Zadruge" zapravo finansira porodica.

Foto: Informer DN

Sve mi je objasnila

- Laž je da je bilo ko mojoj ćerki plaćao plastične operacije! Posle srednje škole imala je devijaciju nosa, koju je sredila u Čačku. Nije bila zadovoljna kako je to ispalo, pa je opet išla kod hirurga u inostranstvo. Zatim joj je otac dozvolio da uveća grudi. I on je to platio! Bogata smo porodica i mi je finansiramo - počinje priču Ljiljana za Informer.

Nosi fejk stvari

Moja Ana nosi fejk stvari i pozira pored tuđih automobila. Upravo zbog takvih slika koje kači na Instagram počele su priče da se bavi prostitucijom
Ljiljana Korać

Ana na svom profilu na Instagramu pozira sa satovima od 10.000 evra i torbama od 2.000, ali njena majka napominje da su sve to zapravo fejk stvari!

- Mnogi me pitaju odakle joj luksuzan stil života, a nema posao. Da li mislite da ona stvarno nosi brendirane stvari, da je Anin sat original?! E pa nije! Isto je i sa torbama, cipelama... Priča da se bavi prostitucijom krenula je zbog Instagrama. Ana vidi dobar auto, pa se fotka pored njega i to objavi na društvenim mrežama. Govorila sam joj da to ne radi, ali je terala po svom - objašnjava Ljiljana, a na pitanje zbog čega se onda Ana kretala u društvu prostitutki i bila bliska sa Minom Vrbaški, odgovara:

Anina mama: Uništiću Mijatovu život

Foto: Informer DN

Ljiljana poručuje da će uništiti život Filipu Mijatovu, koji je optužio starletu da za seks uzima od 500 do 5.000 evra!
- Zeznuo se što je sve to ispričao. Koštaće ga! Uništiću mu život, kao što i on pokušava mojoj ćerki! Tužiću ga za sve laži koje je izneo o Ani. Rekao je da se čuo sa mnom, a to nije istina. Nikad nisam razgovarala sa njim, niti sam ga upoznala - besna je majka učesnice "Zadruge".

Ukrali joj telefon

- Htela je da vrati Minu na pravi put! Pošto nije uspela u tome, distancirala se od nje. Poznajem svoje dete i znam da se ne bavi time. Čak iako se družila s nekim ko to radi, ne znači i da je ona takva. Kad su mediji počeli da je povezuju s tim pričama, razgovarale smo. Sve mi je objasnila i ja u nju ne sumnjam.

25

godina ima Ana Korać

Ljiljana tvrdi i da su podmetnute SMS poruke koje su procurile u javnost, a u kojima zvezda "Zadruge" traži na hiljade evra od muškaraca za garderobu.

- Ani je pre dve godine ukraden mobilni telefon sa karticom. Odatle se pojavljuju lažne poruke u kojima ona nekome traži novac. Montiraju joj to - zaključuje Ljiljana Korać.

Novi snimak gole Ane

Foto: Informer DN

Novi snimak na kom obnažena Ana Korać igra isplivao je u javnost! Mnogi spekulišu da iza njega stoji upravo Filip Mijatov. Na ovom videu Koraćeva je u šortsu i zanosno đuska, uvija se i dodiruje, pokazujući nage grudi.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija