• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

27.05.2019

15:16

(VIDEO) BOLJE OD ORIGINALA? Pobednički nastup 'Zadrugovizije' ima više od 200.000 pregleda!

Rijaliti

(VIDEO) BOLJE OD ORIGINALA? Pobednički nastup 'Zadrugovizije' ima više od 200.000 pregleda!

Podeli vest

Poslednja "Zadrugovizija" u ovoj sezonu n"Zadruge" donela je spektakularne, ali i urnebesne nastupe, dobru zabavu i oduševljenje žirija i publike trudom koji su zadrugari uložili u sinoćne preformanse

Nastup koji će se sasvim sigurno još dugo prepričavati i koji je osvojio srca žirija i gledalaca, jeste nastup Jovane Tomić Matore, Zorice Marković, Alekse Savića, Sava Perovića i Lazara Jeremića. Ova petorka pevala je pesmu "Ludi letnji ples" koju su na Beoviziji 2006. godine izveli "Flamingosi" i Luis.

Aleksa i Savo su briljirali kao Ognjen Amidžić i Marinko Madžgalj, Matora je do suza nasmejala sve u studiju svojim plesom, Zorica je izazvala ovacije svojom imitacijom Luisa, dok se Lazar, iako je povredio nogu, pojavio na sceni i dao sve od sebe da učestvuje u nastupu.

 

DOKAZAĆU NA POLIGRAFU DA JE ANA PROSTITUTKA! Filip Mijatov će u "Amidži šouu" odgovarati na detektoru laži

Ovaj nastup je po prvi put, otkako se organizuje "Zadrugovizija", uspeo da ujedini i stručni i novinarski žiri - svi članovi su Matoroj, Zorici, Aleksi, Savi i Lazaru dali maksimalnih 12 poena, čime je ostvario dvostruku pobedu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Svi u studiju bili su oduševljeni imitacijom, ali su posebne pohvale dobili i od Ognjena Amidžića, koji se čak i našalio da bi otišli na Evroviziju te godine da je Matora plesala sa njima.

(FOTO/VIDEO) GAGI ĐOGANI: Lunina pobeda će biti dupla, ako ona i Marko opstanu i izađu zajedno!

- Svaka čast, neću mnogo da pričam, ali sada vidim da je nama realno Matora falila kao taj iks faktor - rekao je Ognjen.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ovaj video na Jutjubu za nepuna 24 časa ima više do 200.000 pregleda, a komentari korisnika ove društvene mreže dovoljno govore o tome koliko je nastup bio fantastičan.

"Pobednički nastup. Skinuli original savršeno i muzički i koreografija!", "Ljudi moji, oni su jednom rečju pokidali! Svaka čast na uloženom trudu ovo je bilo predobro!", "Ovaj nastup, 10 mesta prazno, pa svi ostali sa Zadrugovizije" samo su neki od komentara na fantastičan Matorin, Zoričin, Aleksin, Savin i Lazarov nastup.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija