• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

27.05.2019

22:41

TOMOVIĆ ŽESTOKO OPLEO PO STARLETI: Sramota me je što sam bio sa Stanijom

Rijaliti

TOMOVIĆ ŽESTOKO OPLEO PO STARLETI: Sramota me je što sam bio sa Stanijom

Podeli vest

Vladimir Tomović se javno odrekao Stanije Dobrojević poručivši da ga je sramota što je bio u vezi sa njom

Crnogorac je poludeo jer ga je starleta u "Zadruzi" javno vređala i govorila da joj je drago što je diskvalifikovan iz rijalitija.
- Sramota me je što sam ikada u životu bio sa devojkom kao što je Stanija Dobrojević. Gadi mi se! Ona laže kao pas i veliki je manipulator. Da sam gledao rijaliti u kom je učestvovala pre "Zadruge", nikada ne bih bio sa njom. Stanija je programirana mašina bez duše - poručio je ogorčeni Vladimir.

On je priznao i da je cela njihova veza bila farsa:
- Od njenih priča da smo mi po ceo dan pričali telefonom dok je bila u Americi nema ništa. Čuli smo se tri puta video-pozivom. Kad je otišla u Majami, tri nedelje nismo razmenili ni poruku jer joj je tamo bivši verenik. Čime se bavila i šta je radila, nemam pojma. Zaljubio sam se u nju i izmanipulisala me je.

(FOTO/VIDEO) MINA OPLELA PO ANI: Filip mi je rekao da joj je plaćao stan i da su imali seks!

Bivši ragbista otkriva i da je Stanija lagala da izlazi iz šou-programa kako bi išla na hitnu operaciju u Ameriku.
- Nije otišla ni na kakvu hiruršku intervenciju, slagala je Pink i narod. Karta je bila unapred kupljena. Ma ako je i bila operacija, mogla je da bude samo estetska. Izbegavala me je u tom periodu da ne provalim da nije u bolnici. Pravila se da je ljuta jer sam, prema njenim rečima, muvao Lunu Đogani na početku "Zadruge".

(VIDEO) STANIJA POKUŠALA DA GA SAKRIJE, PA NADRLJALA! Evo šta joj je Tomović poručio u tajnom pismu




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija