• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/Informer.rs

28.05.2019

09:54

NADEŽDI PUKAO SILIKON, SRUŠILA SE! Zadrugarka odmah prebačena na HITNU OPERACIJU!

Rijaliti

NADEŽDI PUKAO SILIKON, SRUŠILA SE! Zadrugarka odmah prebačena na HITNU OPERACIJU!

Podeli vest

Nadežda Biljić umalo nije umrla pre osam godina nakon ugrađivanja silikonskih implanata jer joj je jedan naprasno pukao mesec dana nakon operacije

U vreme kada je još bila početnica i tek izašla iz jata "Grand produkcije", pevačica je želela da za sebe uradi nešto veliko, da se osveti svima koji nisu verovali u nju i svoje probleme reši kod estetskog hirurga. Ona je od prijatelja pozajmila veliku sumu novca, od koje je uradila silikonske grudi, operaciju ušiju, kao i usana. Iako je bila prezadovoljna rezultatima, mesec dana nakon intervencije doživela je pravi pakao, piše Srpski telegraf.

(VIDEO) VEĆ SU UŠLI U TRENDING! Luna i Marko 'pokidali' sa svojim nastupom na Zadrugoviziji, sve su bliži PRVOM MILIONU!

- Nadežda je sve intervencije radila kod profesionalca i dala je dobre pare da bi sve izgledalo kako treba. Ona je tada bila niskusna, u glavi joj je bio samo lep izgled i velike grudi. Nije mislila previše o tome šta može da se desi ukoliko ne bude tretirala grudi kako treba. Nakon operacije je puštena na kućnu negu, ali uz strogo mirovanje i brigu o novim grudima. Nadežda je uspela da se pridržava pravila dve nedelje, a već treće je počela da vileni. Počela je da skita, pošla je i u teretanu jer je u to vreme bila zaluđena treningom - započinje priču izvor i nastavlja:

Foto: Dejan Živančević

- Jednog dana kada je trenirala pala je sa trake za trčanje. Nadežda je gledala u telefon i tako je uspela da padne sa trake koja je bila u punoj brzini. Srušila se direktno na sveže ugrađene silikone i odmah je osetila nesnosni bol u grudima. Vrištala i plakala na sav glas. Odmah joj je bilo jasno da je napravila užasan problem. Odvezli su je u Hitnu pomoć, gde je ustanovljeno da je jedan od implanata naprasno pukao. Svega nekoliko minuta je delilo o smrti. Lekari su joj rekli da bi bila mrtva da njeni prijatelji nisu na vreme odreagovali i dovezli je na intervenciju. Nadeždi je rana očišćena, pa ugrađen novi silikon. Međutim, kako je rana od prethodnog zahvata još bila sveža, bolovi su bili nesnosni. Ležala je u krevetu mesec dana, nije mogla da se pomeri. Plakala je i proklinjala dan kada je rešila da stavi silikne. Tek nakon više od mesec dana došla je sebi i mogla da se kreće. Za nju je to bio pakao koga ne želi da se seća.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
DRAGAN

pre 4 godine

PUKLI JOJ SILIKONI.JA MISLIO HIMEN.........PARDON

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija