• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

30.05.2019

15:15

(FOTO/VIDEO) ALEKSANDRA ISKRENO O ODNOSU S MAJKOM: Moja greška je što sam sebe prepustila emocijama!

Rijaliti

(FOTO/VIDEO) ALEKSANDRA ISKRENO O ODNOSU S MAJKOM: Moja greška je što sam sebe prepustila emocijama!

Podeli vest

Aleksandra Subotić je zadrugarka koja je ustala za porodičnim sastankom i prokomentarisala međuljudske odnose sa cimerima. Započela je od svog odnosa sa njenom majkom Ljubom Pantović

- Što se tiče situacije u kući, počeću od sebe. Bez obzira na odnose sa vama, mogu da znam od koga i šta mogu da očekujem. Sad je pitanje koliko se ko pravi lud. Što se tiče odnosa mene i moje majke, to je nešto što je bilo očekivano. Toga sam se bojala i plašila sam se da dođe do tog sukoba. Ja volim mirnu luku, volim kad mi je dosadno, ovo mi ne prija. Prepustila sam se malo više nego što sam treba. Ako sam držala distancu, trebala sam to i da uradim. Moja greška je što sam sebe prepustila emocijama - započela je Aleksandra.

Foto: Printscreen You Tube

Aleksandra je potom prokomentarisala i odnos Maje Marinković i Stanije Dobrojević. Subotićeva je stala na Majinu stranu, pa je okrivila Staniju da se igra sa Markom Markovićem.

Foto: Printscreen You Tube

- Što se tiče Stanije, ja kapiram, ja jasno vidim da ti igraš igru. Samo onaj što je slep ne vidi. To je moje mišljenje - izjavila je Aleksandra, a potom i prokomentarisala raskid Lune Đogani i Marka Miljkovića.

Svi vidimo od početka kakav je odnos prema njoj. Ne mogu da krivim Lunu, ona ne napada ljude po kući kao ja - bila je kratka Subotićeva.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija