• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. Š.

31.05.2019

21:08

ANA KORAĆ ŠMRČE BELO I IMA SEKS SA ŽENAMA! Filip Mijatov na društvenim mrežama nastavio da raskrinkava bivšu!

Rijaliti

ANA KORAĆ ŠMRČE BELO I IMA SEKS SA ŽENAMA! Filip Mijatov na društvenim mrežama nastavio da raskrinkava bivšu!

Podeli vest

Bivši dečko Ane Korać Filip Mijatov tvrdi da je učesnica "Zadruge" navučena na kokain, kao i da povremeno ima seks sa ženama

 Biznismen se preksinoć oglasio na Instagramu i nastavio da iznosi sav prljav veš iz njihove burne šestomesečne veze.
- Ana je biseksualka, imala je seks sa ženama. Voli perverzije u krevetu, obožava pozu 69. Ona je klasična prostitutka i narkomanka. Uzima belo, duva travu... Ma navučena je na kokain. Narkomanka... To znaju svi - ponavljao je Mijatov u svom uključenju uživo putem ove društvene mreže.

Filip je istakao da su se Koraćke odrekle sve drugarice, te da ona neće imati s kim da provodi vreme kada izađe iz rijalitija.
- Ana nema nikoga, ljudi! Ona kad izađe, biće sama sa sobom! Nema više ni drugarice, niko neće da provodi vreme s njom. Pa valjda bi se neka od tih njenih prijateljica oglasila da je podrži dok je u "Zadruzi", a samo je majka uz nju. Pored nje, imaće samo još Davida i to je to - izjavio je bivši Koraćkin dečko.

Onda je sa Ane prešao na teme o svom biznisu, ali to nije previše zanimalo njegove posetioce, pa je ubrzo završio ispovedanje na Instagramu.

(VIDEO) TRESLA SE IZOLACIJA! Žestok seks Ane i Davida! VRELA AKCIJA POSLE ROĐENDANSKE ŽURKE!

Masna Ana prodaje Davidov giros


Filip je rekao bi njegova bivša bez problema mogla da prodaje giros u kiosku koji njen dečko David Dragojević drži u Novom Sadu.
- Mogu da zamislim Anu kako prodaje giros, što da ne! U onoj beloj uniformi, sva masna i secka meso... - sarkastičan je bio Mijatov.


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija