• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

03.06.2019

14:42

(FOTO/VIDEO) TOMA OLADIO LJUBOMORNOG MARKA: Možeš samo da mi po*ušiš, išamaraću te!

Rijaliti

(FOTO/VIDEO) TOMA OLADIO LJUBOMORNOG MARKA: Možeš samo da mi po*ušiš, išamaraću te!

Podeli vest

Tokom današnje raspodele nedeljnog budžeta došlo je do sukoba između Marka Miljkovića i Tome Panića i to zbog toga što maneken smatra da ga on i Luna Đogani ponižavaju

Tomi je "trn u oku" bilo i to što mu je Luna dala najmanji budžet, te je osuo paljbu po njoj i Miljkoviću, a onda je zamalo nasrnuo na njega. Obezbeđenje je uletelo u Belu kuću brzinom munje i sprečilo da dođe do konflikta.

Foto: Printscreen You Tube

 

- Ti si se dovoljno ponizila, tako da dalje ne možeš da se poniziš. Ako me još jedanput poniziš - pričao je Toma. 

Odmah je u odbranu svoje drage stao Marko Miljković, koji već duže vreme nije u dobrim odnosima sa Tomom.

Foto: Printscreen You Tube

- Možeš samo da zažališ - odbrusio mu je Miljković. 

- Možeš samo da mi po*ušiš, išamaraću te - uzvratio je Toma.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija