• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: espreso

08.06.2019

13:26

PROCURIO SPISAK SA KIM SE SVE BILA ANA KORAĆ! Zbog ovog imena ćete ZANEMETI!

Rijaliti

PROCURIO SPISAK SA KIM SE SVE BILA ANA KORAĆ! Zbog ovog imena ćete ZANEMETI!

Podeli vest

Još od prve sezone rijalitija "Zadruga", Ana Korać je poznata po tome što muškarce menja k'o čarape, iliti po tome što je skoro pa svakog ili svačijeg morala "da overi". Da l je to samo poljubac, seks, lagani peting, ili veza, čini se da je manje bitno

Međutim izvor blizak starleti za Espreso otkriva da ima i dosta onih koji se do sada nisu pominjali, i sa kojima je Koraćeva bila i van rijalitija, uvek iz istog razloga.

- Anu zanima samo da li imaš pare, ali to nije ništa novo. Ne bira ona muškarce po izgledu, godinama ili nekim ljudskim vrednostima, o tome je smešno govoriti. Ona gleda samo koliko imaju dubok džep, i koliko se njoj to uklapa u njene svakodnevne prohteve. Ana nikada ni sa kim i nije bila u vezi. Ona nema veze. To su samo muškarci sa kojima ima seks, i njih je uvek više u istom trenutku, pa da ih ne bi nazivala kombinacijama, ona ih naziva prijateljima, i tako se štiti od etikete sponzoruše i prostitutke. Ali džaba, kad se u tim nekim krugovima ljudi to zna. Pravo je pitanje - koga ona uopšte laže? Sebe? - počinje priču izvor za Espreso i nastavlja:

- U momentu dok se viđala sa Karlom, koji joj ustvari i nije bio dečko kako ona tvrdi, nego ju je samo nabacivao raznim sponzorima sa kojima se onda ona "družila" za pare. Pa joj onda jedan kupi ovo, drugi ono, ovom traži za cipele, onom za kokain, na koji je u to vreme bila poprilično navučena. Od Mijatova je recimo svakodnevno tražila pare "da se popravi".

Ona se jednostavno je*e za svašta nešto, a ne samo i isključivo za pare, pa kad joj šta zatreba. Karlo nikada nije bio njen dečko, možda ju je i on overio jednom ili dvaput, ali priroda tog odnosa je bila potpuno drugačija. Međutim odlučila je da kaže da je bila sa njim jer je Karlo faca, pa kapira da će to da joj digne cenu i ugled među elitom. Ona jednostavno nije ničija devojka, i sa njom niko ne želi da bude u vezi. Od nje svi žele samo jedno, i svi znaju čemu ona služi. Predstaviti nju da ti je devojka - to je sramota u tim krugovima. Tako da to da je bila u vezi sa bilo kim, to je samo njena pokrivalica, i čista je laž - kaže izvor za Espreso i dodaje da je Ana bila sa Darkom Lazićem za kog već svi znaju, ali i sa Mirkom Šijanom.

Foto: Informer DN

Međutim Ani izgleda ovo nije dovoljno, pa je njen hobi između ostalog, kao što smo i sami imali prilike da vidimo preotimanje tuđih muškaraca.

I naravno, nikada ona nije kriva, nego žene čije je ljubavnike preotela. Ili bar voli da misli tako. Zato Ana uvek za sebe ima opravdanje, a kako se u poslednje vreme izgubila u tome s kim je sve bila i s kim se poljubila, a sa kim nije, više ni sama ne zna šta priča, pa se u laži upetljala do guše.

Osim što je trenutno u vezi sa bivšim verenikom Aleksandre Subotić, kog je "skinula" čim je Subotićku izbacili iz rijalitija, Ana sada tvrdi i da nikada nije poljubila Anđela Rankovića, učesnika "Zadruge 1", i tadašnjeg dečka Teodore Džehverović sa kojom je bila u dobrim odnosima.

Foto: Informer DN

 - Šaputali smo, nismo se nikad poljubili! Sve ostale ljude vi komentarišete! Vi pričate o nečemu gde niste ni bili prisutni! Družili smo se Anđelo, Teodora i ja, oni su imali problem na početku, ali je Teodora shvatila da između nas nema ništa - rekla je Ana.

Ipak, snimak koji već postoji govori drugačije. Koraćeva je gostovala u emisiji kod Ognjena Amidžića sa Teodorom Džehverović i Milanom Miloševićem pa je tom prilikom priznala da je do poljupca ipak došlo.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marcco

pre 4 godine

Zar je moguće da za ovakav šljam iko normalan daje pare. Pa iz ovih prši hlamidija, gonoreja i herpes...

Mirko

pre 4 godine

Pa kad stigne da nabere maline pored tolikih momaka...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija