• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. KOSTIĆ - A. SPASOJEVIĆ

14.06.2019

22:04

MIKI U ZATVORU, A SUZANA U SUZAMA: Oprostiće mi što me je tukao!

Rijaliti

MIKI U ZATVORU, A SUZANA U SUZAMA: Oprostiće mi što me je tukao!

Podeli vest

Miroslav Đuričić juče počeo sa izdržavanjem 30 dana pritvora u Sremskoj Mitrovici * Ljubavnica Suzana Perović poručuje da mu ne zamera na šamarčini

Miroslav Đuričić je završio u zatvoru u Sremskoj Mitrovici zbog prebijanja Nadežde Biljić i šamaranja ljubavnice Suzane Perović, koja mu je već oprostila batine! Pčelar iz Kupinova je juče počeo da izdržava 30 dana pritvora, koliko mu je u sredu odredio Prvi osnovni sud u Rumi.

Maksimalna kazna

Miki je nakon izbacivanja iz "Zadruge" priveden u policijsku stanicu u Pećincima, a zatim je odveden na saslušanje u sud u Rumi. Tamo mu je određen pritvor do 30 dana, pa je iste večeri završio u zatvoru u Sremskoj Mitrovici. Đuričić će po službenoj dužnosti biti gonjen za krivično delo nasilničko ponašanje, a preti mu kazna zatvora od šest meseci do pet godina.

- Zbog toga što je sklon nasilničkom ponašanju i već osuđivan zbog prebijanja Ivana Gavrilovića u rijalitiju "Maldivi" 2015. godine verovatno će se ići na maksimalnu kaznu. On je tada osuđen na dve godine uslovne kazne, odnosno šest meseci zatvora ukoliko ponovi ovo krivično delo - kaže dobro obavešten izvor za Informer.

Prema njegovim rečima, Đuričić planira da se nagodi sa tužilaštvom.
- Priznaće krivicu, ali će njegov advokat tražiti da Miki ne ide u zatvor, već da dobije nanogicu. To će najverovatnije biti taktika odbrane - priča naš sagovornik.

I dok Miki nosi bukagije, njegova ljubavnica Suzana roni suze u rijalitiju i poručuje mu da ga voli više nego ikada!
- Ja njega volim i razgovaraću s njim kada izađem iz rijalitija! Naša ljubav ne može da nestane preko noći. Ljudi ne razumeju koliko je jako to što mi imamo. Pa on je zbog mene ušao ovde na štakama, ako to nije ljubav, ne znam šta jeste. Miki ranije nije bio nasilnik i znam da mu se ovo omaklo, da me nikada ne bi udario da smo u spoljnom svetu - govorila je pevačica, dok su je ostali takmičari prozivali zbog odluke da pređe preko svega.

Nadežda ga tužila

Za razliku od Suzane, drugoj Mikijevoj žrtvi Nadeždi ne pada na pamet da mu oprosti. Njena majka Slavica Biljić kaže da je već tužila Đuričića zbog toga što je štakom prebio njenu ćerku.
- Pre "Zadruge" dogovorila sam se sa ćerkom da, ako je neko napadne fizički, odmah pozovem advokata i podnesem tužbu. Miki je pokazao da je nasilnik, prebio ju je bez ikakvog razloga. Nadežda je već trpela fizičko zlostavljanje u vezi, tako da je ovo trauma za nju - ističe Slavica za naš list.

ADVOKATICA: Suzani nisu strane batine, TUKAO JE I MUŽ! Šokirani smo njenim prihvatanjem podređenog položaja!

Nadežda: Suzana, tebe treba da tuče svaki dan

Foto: Printscreen You Tube

Nadežda Biljić je poželela Suzani Perović da je Đuričić tuče svaki dan. Mlada pevačica je odlepila kada je čula kako njena starija koleginica brani Mikija, bez obzira na to što ih je obe fizički zlostavljao.
- Jedi go*na Suzana! Ti si na strani nasilnika. Dabogda te Miki tukao svakog dana - urlala je Nadežda na Suzanu, a potom ju je gađala flašom.


 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Drago

pre 4 godine

Suzi prica gluposti, Miki je do sada udario deset osoba u rijalitiju, do kraja ce nekog da ubije.

zorica markovic

pre 4 godine

Djuricic nije dobar za nikoga dal je zenska il muska osoba. Covek ima psihickih problema. Lecenje pod hitno.

Izbori 2024

Vesti

Popović: U Srebrenici nije bilo genocida!
Politika

Popović: U Srebrenici nije bilo genocida!

Ministarka pravde Maja Popović izjavila je da predlog rezolucije o međunarodnom danu sećanja na genocid u Srebrenici 1995. godine ima za cilj favorizovanje priče o stradanju Bošnjaka i da negira stradanje Srba, ističući da bi njeno potencijalno usvajanje u UN moglo biti izvor novih sukoba i destabilizacije u regionu.

23.04.2024

10:25

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija