• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Ivan Gajić

03.07.2019

21:43

EKSKLUZIVNO MIKI ĐURIČIĆ SE OGLASIO IZ ZATVORA: Čim odslužim kaznu, selim se u Kanadu!

Rijaliti

EKSKLUZIVNO MIKI ĐURIČIĆ SE OGLASIO IZ ZATVORA: Čim odslužim kaznu, selim se u Kanadu!

Podeli vest

Miki Đuričić planira da čim skine nanogicu spakuje kofere i zauvek napusti Srbiju

Miki Đuričić se seli u Kanadu čim odsluži jednogodišnju kaznu kućnog zatvora zbog prebijanja Suzane Perović i Nadežde Biljić! Pčelar iz Kupinova ekskluzivno za naš list otkriva kako provodi dane sa nanogicom, o čemu najviše razmišlja i šta će mu biti prvi korak kada ponovo bude slobodan čovek.

Foto: Informer DN

Dobio otkaz

Na Pinku sam dobijao lepu platu, a 30. juna mi je stiglo obaveštenje o prekidu radnog odnosa
Miki Đuričić

- Sada imam vremena da razmišljam o svemu. Gde sam grešio i zašto. Planiram da vanredno završim za kuvara, da dobijem diplomu i zauvek zapalim iz Srbije. Moj prijatelj živi u Kanadi i nagovara me da otvorimo restoran, tako da kada odslužim ovu kaznu, selim se tamo. Hoću da počnem sve iz početka. Ovde sam nagrđen i ocrnjen, tako da nemam šta više da tražim u ovoj zemlji.

Smatraš da si nepravedno osuđen?

- Ne. Jesam udario Suzanu i Nadeždu i zbog toga treba da snosim posledice. Napravio sam grešku i sada je plaćam. Krivo mi je što je sve tako ispalo i jako se kajem zbog toga.

A zašto si ti uopšte udario Suzanu?

Suzanu neću pustiti u kuću

Foto: Informer DN

Kako ćeš reagovati ako ti Suzana dođe u posetu?

- Mislim da se to neće desiti, čuo sam da je najavila da će da me tuži. Ako ipak dođe, neću je pustiti u kuću. Nemamo nas dvoje o čemu da pričamo. Na tu priču je stavljena tačka. Želim joj sve najbolje od srca.

- U "Zadruzi" sam shvatio da nisam zaljubljen u nju, nego u idealnu sliku koju sam stvorio o njoj. Sklopile su mi se sve kockice i pao mi je mrak na oči. Pukao sam i nasrnuo na nju. Naravno, to i dalje ne opravdava moje postupke.

Što si Nadeždu tukao štakom?

- Kada sam Suzani lupio šamar krenuo sam ka kapiji da izađem iz rijalitija. Nadežda je mene prva udarila, ali to sad nema veze. Dostojanstveno ću odslužiti svoju kaznu i onda odoh zauvek iz Srbije.

Da li posle svega i dalje voliš Suzanu?

- Emocije ne mogu da se ugase preko noći. Ja sam u nju bio zaljubljen godinama. Zbog toga sam doživeo emotivni šok i gorčinu kada sam shvatio da sve ono za šta sam se borio i u šta sam verovao zapravo nije ono pravo.

Nedavno si na "Pinku" dobio otkaz, a čuo sam da ti je plata tamo bila čak 130.000 dinara mesečno.

- Tamo sam bio zaposlen duže od godinu dana. Lepu platu sam dobijao, super uslovi su bili, ali 30. juna mi je stiglo obaveštenje o prekidu radnog odnosa. Trebalo je od septembra da počnem da vodim emisiju o kulinarstvu ili poljoprivredi. Sada je sve to palo u vodu. Napravio sam sranje i sada zbog toga ispaštam.

Navijam za Savu i Aleksu

Foto: Informer DN

Je l' pratiš "Zadrugu"?
- Veruj mi, nisam nijedan minut odgledao. Rekao sam drugarima i familiji da mi ne pričaju šta se tamo dešava. "Zadruga" je zabranjena u našoj kući.
Mora da imaš favorita.
- Savo Perović i Aleksa Savić. Fini, kulturni, lepo vaspitani momci, skromni. I Petrući je bio u toj grupi, ali je on ispao. Međutim, Srbija ne voli takve momke. Ovde su idoli sponzoruše i starlete, devojke sumnjive prošlosti i još sumnjivije budućnosti.

Ostao si, takođe, i bez honorara za "Zadrugu 2".

- Meni pare nikad nisu bile bitne. Druže, ja sam se u rijaliti vratio sa povređenom nogom jer me je Suzana dozivala. Produkciji sam rekao da mi ne treba ni honorar ni nagrada, samo sam želeo da budem pored nje. Sve sam stavio na kocku zbog toga i nije mi žao. Imam svoj štek za crne dane, kad zaškripi, i tata Mirko je tu. Nećemo crći gladni, to je sigurno.

Kako provodiš zatvorske dane?

- Gledam filmove, sportske događaje, čitam knjige, kuvam. Najviše razmišljam o svemu.

Je l' se šetaš malo po Kupinovu ili si sve vreme u kući?

Nov život

U ovoj zemlji sam nagrđen i ocrnjen, nemam šta više tu da tražim
Miki Đuričić

- Šta ću po selu? Da me zagledaju svi sa nanogicom i zapitkuju gluposti. Ne mogu stvarno. Ko zna, možda mi u nekom trenutku bude bilo dosadno pa izađem, ali u skorije vreme neću sigurno. Jedino izađem malo do dvorišta. Imam tih sat vremena slobodno za šetnje. Čak ne idem ni do brice, on dolazi kod mene posle radnog vremena da me ošiša i obrije.

Je l' tražiš posao pošto imaš pravo na to?

- Ja nisam radno sposoban da bih mogao da tražim posao. Ko će da me primi da radim sa štakom? Kad se budem oporavio, naći ću nešto da šljakam.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
zoran

pre 4 godine

nemogu da vjerujem cuj on se pali za kanadu smiijesno,lupeta kao sto je uvjek lupeto(masta) neznam kome je on interesantan pa da se pise o nasilniku cuj nadazda njega udarila zalosno

Vlado

pre 4 godine

Izvinjavam se redakciji, Mikiju davati ekskluzivitet je neizmerna glupost i gadluk.

Marcco

pre 4 godine

Niti može da izađe iz zemlje dok nje na uslovnoj, pod uslovom da ga puste posle odsluženih 2/3 kazne, niti će dobiti vizu s obzirom da je osuđeni robijaš

Todor

pre 4 godine

Jebiga ovo je bas losa vest opet odliv mozgova ode miki u kanadu bas steta mladi napustaju srbiju a bas je kapacitet e u kanadi moze da bije kad god moze i koga pozeli tamo su tolerantni

Ana

pre 4 godine

Govedo ostaje govedo, idi brate sto dalje odavde

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!
preokret

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da advokat , Nebojša Živanović, po želji Radoslava Dragijevića oca osumnjičenog za teško ubistvo male Danke Ilić, Dejana Dragijevića više nije pravni zastupnik njega i njegove supruge Svetlane koja je dobila status zastićenog svedoka. Živanović koji je zastupao Dragijeviće pri davanju iskaza o slučaju ubistva dvogodišnje devojčice , pred tužiocem VJT u Zajecaru.

25.04.2024

11:40

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija