• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs

10.07.2019

08:07

OTKRIVENA NAJVEĆA TAJNA ZADRUGE! Evo zašto David Dragojević OSTAJE BEZ DINARA!

Rijaliti

OTKRIVENA NAJVEĆA TAJNA ZADRUGE! Evo zašto David Dragojević OSTAJE BEZ DINARA!

Podeli vest

Iako je Aleksandra Subotić u nekoliko navrata tokom trajanja „Zadruge" isticala da se odrekla dela svog honorara u korist bivšeg verenika Davida Dragojevića, izgleda da je njena žrtva bila uzaludna!

Naime, kako VIP magazin saznaje od izvora bliskog produkciji, bivšem zadrugaru neće biti isplaćen honorar za učešće u rijalitiju jer je prekršio jedno od osnovnih pravila Zadruge. Kako se saznaje, Davidu je tri dana pre završetka Zadruge obezbeđenje pronašlo mobilni telefon, a produkcija je rešila da Dragojevića kazni tako što će mu oduzeti ceo honorar! 

- Nijedan učesnik rijalitija ne sme da ima kontakt sa spoljnim svetom i to je prvo i osnovno pravilo Zadruge. Zbog toga je produkcija strogo kažnjavala svakog novog učesnika koji je starim zadrugarima otkrivao šta se dešava u realnom svetu, te su mnogi od njih već u prvim nedeljama ostajali bez honorara. Ali čini se da to nije bilo delotvorno - kaže izvor blizak produkciji i objašnjava zbog čega je David samo novčano kažnjen.

Foto: Informer DN

David Dragojević i Aleksandra Subotić

- David je u Zadruzi proveo svih 10 meseci koliko je trajao rijaliti, ali je produkcija tek u poslednjih nekoliko meseci posumnjala da Dragojević ima nekoga ko mu dotura informacije. Budući da se nije iznenadio kada se Aleksandra vratila u rijaliti, a mnogo puta se pokazalo da Ana i David unapred znaju šta će se u rijalitiju desiti, produkcija je posumnjala najpre da neko iz njihovih redova otkriva Dragojeviću šta se dešava napolju - priča izvor i objašnjava:

(VIDEO) SVE ŠTO STE PROPUSTILI SA ŽURKE ZADRUGE 2! Zadrugari se provodili do jutra, ni kiša im nije smetala!

- Vrlo brzo je neutralisana ta mogućnost, te je produkcija posumnjala da Dragojević ima mobilni telefon pomoću kojeg komunicira sa spoljašnjim svetom. Danima su strpljivo pratili svaki njegov korak i gledali šta radi i kuda se kreće, ali nikako nisu mogli da primete ništa sumnjivo. Sve do nekoliko dana pred kraj - priča izvor. 

- U jednom trenutku, producenti su primetili da David često odlazi u ekonomsko dvorište, u kojem postoji jedan ugao koji nije dostupan kamerama. U tome ne bi bilo ništa neobično jer su zadrugari obično tamo odlazili kada su imali potrebu da se osame i sklone od svih. Međutim, David je uvek skidao bubicu pre nego što bi tamo dolazio, a u "belu kuću" se vraćao sa novim i svežim informacijama - ispričao je izvor.

Foto: Informer DN

- Tada su producenti posumnjali da David ima mobilni telefon u Zadruzi, a tri dana pred finale na imanje je upalo obezbeđenje, koje je pronašlo Dragojevićev štek. Pronašli su mobilni telefon u jednom delu štale, ali umesto da ga diskvalifikuje, produkcija je donela drugu odluku - priča izvor.

(TVIN) EKSKLUZIVNI PAPARACO - LUNA I ANABELA VRIŠTALE JEDNA NA DRUGU ODMAH POSLE FINALA ZADRUGE! Pogledajte SVAĐU majke i ćerke ispred garderobe!

- Oduzet mu je celokupni honorar jer je prekršio jedno od osnovnih pravila. Nije tajna da je pred ulazak u rijaliti Aleksandra od produkcije tražila da David dobije više novca i da smanje njen honorar u njegovu korist. Da je igrao po pravilima, danas bi bio bogatiji za nekoliko desetina hiljada evra - kaže izvor iz produkcije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ljubica

pre 4 godine

Produkcija je saznala tri dana pred kraj ono sto su gledaoci videli mesecima ranije i pisali po portalima. Zato David nije dosao na zurku. Ko mu je dao telefon, niste napisali. Sta je sa onim telefonom sto je Miku prekrio, ciji je, njegov, Lepog Mice , Lune ili... Produkcija se obrukala

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija