• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Blic.rs

11.07.2019

21:27

VELIKA TAJNA "ZADRUGE 3! Jedna promena sve iznenadila! GRADI SE PROSTORIJA ZA ŽIVOT POD VODOM!

Rijaliti

VELIKA TAJNA "ZADRUGE 3! Jedna promena sve iznenadila! GRADI SE PROSTORIJA ZA ŽIVOT POD VODOM!

Podeli vest

Čelnik ružičaste televizije Željko Mitrović napraviće velike promene u novoj sezoni popularnog rijalitija "Zadruga"

Naime, spominje se da će zadrugarima napraviti posebnu prostoriju ispunjenu vodom gde će učesnici provoditi vreme pod maskama.

 - "Zadruga" je projekat koji je oborio sve rekorde i red je da se uvede nešto potpuno novo. Željko je već najavio u programu uživo da će biti napravljena posebna prostorija koja će biti sva ispunjena vodom gde će zadrugari sa maskama moći da provode vreme, ali tu nije kraj njegovim iznenađenjima - započeo je priču dobro obavešten izvor za "Alo" i dodao:

- Kako je ovaj vid projekta oborio sve rekorde odlučeno je da sledeća, treća po redu "Zadruga", traje tačno godinu dana. U septembru će se stanari useliti, a isto tako će naredne godine u isto vreme izaći. Do sada se obično završala sredinom jula, ali odlučeno je da to bude tačno godinu dana od ulaska - zaključio je izvor za "Alo".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zzz

pre 4 godine

ja se taman ponadao da je bitna vest to da ce da sruse sve i otkazu emisiju kompletno... mozda neki naucno obrazovni program umesto toga.. kad ono prc..

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija