• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Ivan Gajić

Autor: tvin.rs

12.07.2019

20:00

(TVIN) ALEKSANDRA SUBOTIĆ OPLELA PO MARKU MILJKOVIĆU! Finalistkinja Zdruge otkriva da li ulazi u narednu sezonu

Rijaliti

(TVIN) ALEKSANDRA SUBOTIĆ OPLELA PO MARKU MILJKOVIĆU! Finalistkinja Zdruge otkriva da li ulazi u narednu sezonu

Podeli vest

U specijalu emisije "Tačka na I" autora Ivana Gajića, Subotićeva se i požalila da ju je novi dečko nečim uslovio i kako je ona reagovala na ultimatum

Aleksandra Subotić razočarana je četvrtim mestom u finalu druge sezone "Zadruge", jer smatra da je zaslužila bolji plasman. Ipak, ona kaže da se Luna zasluženo našla na tronu, dok o drugoplasiranom Marku Miljkoviću nema reči hvale.

S druge strane, popularna rijaliti učesnica nije bila sigurna da li će se ponovo naći u Imaginarijumu, pa je pred našim kamerama mišljenje zatražila od ćerkice Magdalene. Iako joj u ljubavi, kako kaže, cvetaju ruže, Sandra nam se požalila da ju je novi dečko nečim uslovio, za šta nije sigurna da će moći da ispuni.

U SPECIJALU EMISIJE TAČKA NA I STANIJA DOBROJEVIĆ OTKRIVA! Kako su reagovali Markovi roditelji kada su je upoznali i koliko je njihova veza ozbiljna!

(VIDEO) LUNA ĐOGANI NAKON POBEDE SPAŠAVALA AUTORA EMISIJE "TAČKA NA I"! Ne propustite letnji specijal sa pobednicom Zadruge!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija