• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Ivan Gajić

13.07.2019

23:00

FOLK PEVAČICA ODLUČNA U NAMERI DA ISTERA PRAVDU DO KRAJA! Tužiću Mikija i tražiću da dobije maksimalnu kaznu!

Rijaliti

FOLK PEVAČICA ODLUČNA U NAMERI DA ISTERA PRAVDU DO KRAJA! Tužiću Mikija i tražiću da dobije maksimalnu kaznu!

Podeli vest

Nadežda Biljić kaže da Miroslavu Đuričiću nikada neće oprostiti što ju je u "Zadruzi 2" tukao štakama i da bi ga pljunula u lice da ga negde sretne

Nadežda Biljić tužiće Mikija Đuričića zato što ju je pretukao štakom u "Zadruzi 2" i tražiće da dobije maksimalnu kaznu zatvora.

Pevačica smatra da pčelar iz Kupinova mora da plati za svu bol koju je naneo njoj, ali i njenim roditeljima, koji su se veoma potresli kada su gledali brutalnu scenu nasilja.

Gledaće muž i deca

- Konsultovala sam se sa advokatom, porodicom i prijateljima koji se bave pravom i rešila da tužim Mikija. Tražiću da dobije maksimalnu kaznu zatvora, mada nijedna odšteta ne može da nadomesti moju bol. Ne toliko fizičku, koliko duševnu, kao i nemoć mojih roditelja da reaguju dok gledaju kako njihovu ćerku neko prebija na pravdi Boga - rekla je Biljićeva u emisiji "Narod pita" i dodala:

- To kako mene Miki tuče gledaće jednog dana moj muž i deca. I za deset godina će mi biti loše kada se samo setim tog trenutka! Neko mora za to da odgovara.

Poznata pevačica je istakla da posle svega Mikija više ne želi da vidi u životu, ali je i te kako spremna za eventualni susret s njim.

Lažni moralisti me napadaju zbog seksa pred kamerama

Nadežda je istakla da se ne kaje se što je imala seks pred kamerama u prvoj i drugoj sezoni "Zadruge". Pevačica u šali kaže da je na taj način širila ljubav u Šimanovcima.
- Najjači su mi ovi što se kao zgražavaju kada vide seks u rijalitiju. Ma majku mu! A njih su donele rode ili su začeti bespolnim odnosima? Muka mi je od lažnog moralisanja.

- Taj čovek je mrtav za mene. Ako ga ikada negde sretnem, pljunuću ga u facu, isto kao što je on mene u rijalitiju! Nikada više neću pomenuti njegovo ime u javnosti, on ne postoji za mene, vazduh je. Nemamo mi više o čemu da razgovaramo. Ako ima želju da mi se izvini, to neće promeniti ništa. Nikad mu neću oprostiti za sve što mi je uradio, neka moli Boga, možda on hoće - poručila je Nadežda.

Primer svim žrtvama

Biljićeva je naglasila da bi svojim primerom žrtve koja tuži nasilnika želela da pošalje poruku svim ženama koje su u istoj ili sličnoj situaciji.

- Ovim što mi se desilo želim da probudim svest kod ostalih ljudi da je nasilje svuda prisutno i da svakom može da se desi. Nasilnici su svuda oko nas, bili oni poznati, bogati, siromašni... Na nama je kako ćemo da odreagujemo na njih i da li ćemo dozvoliti da prođu nekažnjeno - izjavila je bivša učesnica "Zadruge".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Stevan

pre 4 godine

Dali se zapitala dali ce budoci muž i deca videti njen seks sa istim ili je to možda manja sramota? Za nasilje se mora odgovarati !

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!
dva puta odbili

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!

Ustavni sud Crne Gore usvojio je danas žalbu i utvrdio da se Miloš Medenica, sin bivše predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, neosnovano u pritvoru, potvrđeno je nezvanično podgoričkom portalu CdM. Vesni Medenici se takođe sudi, zbog optužbi za zloupotrebu službenog položaja i organizovanja kriminalne grupe, ali se i ona brani sa slobode.

24.04.2024

16:09

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija