• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

20.07.2019

20:06

LUNA IDE NA REMONT, REŠILA DA POSTANE SEKS-BOMBA! Bivša zadrugarka na plastične operacije daje 9.000 evra!

Rijaliti

LUNA IDE NA REMONT, REŠILA DA POSTANE SEKS-BOMBA! Bivša zadrugarka na plastične operacije daje 9.000 evra!

Podeli vest

Luna Đogani zakazala operaciju grudi, podizanje jagodica i korekciju očiju kako bi bila opasna riba kada na jesen krene s muzičkom karijerom

Luna Đogani je rešila da postane seks-bomba pre nego što započne muzičku karijeru! Pobednica "Zadruge 2" papreno je platila dve pesme kojima želi da osvoji domaću scenu, a planira da uloži još 8.800 evra u svoj fizički izgled.

Silikoni u avgustu

Đoganijeva je odlučila da "ode pod nož" i potpuno promeni fizički izgled, kako bi bila tip-top za nastupe koji je očekuju od septembra.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Luna Djo (@luna_djogani) дана 11. Јул 2019. у 4:08 PDT

 

Luna kafeniše sa Anabelom

U pauzama od ulepšavanja Luna provodi vreme sa majkom, ali i prijateljem. Rijaliti zvezda uslikana je u jednom kafiću na Novom Beogradu, u blizini stana koji je kupila novcem od "Zadruge". Ona je na piće sišla bez šminke, s vezanom kosom, a sve vreme je gledala u mobilni telefon.

PRODUKCIJA SPREMA LUDILO! U Zadrugu 3 ulazi ovaj PAR?

 

- Čim je napustila "Zadrugu", otišla je sa majkom Anabelom Atijas kod poznatog beogradskog 'plastičara' da zakaže operacije. S njim je dogovorila ugradnju silikona početkom avgusta, a to će je koštati 3.000 evra. Luna već godinama želi da poveća grudi, pošto smatra da će sa bujnijim poprsjem imati više samopouzdanja. Pored toga, volela bi da ima "mačkaste oči", a za ovu korekciju će morati da izdvoji oko 1.500 evra. Takođe, kazala je hirurgu da želi da uveća jagodice, što košta dodatnih 800 evra - otkriva dobro obavešten izvor Informera.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Luna Djo (@luna_djogani) дана 18. Јул 2019. у 5:50 PDT

 

Prema njegovim rečima, Đoganijeva je već počela sa sređivanjem lica i kose.

- Mada ima samo 23 godine, nedavno je bila na botoksu, kako bi ispeglala sitne borice i zategla kožu. Za to zadovoljstvo iskeširala je 500 evra. Takođe, kod frizera je stavila novu nadogradnju kose. Reč je o prirodnoj kosi, koja je dosta skupa. Tražila je i gustinu, ali i dužinu, pa je kupila oko 300 pramenova. To je platila čak 3.000 evra - priča naš sagovornik.

(FOTO) NISU BILI SAMI: Luna i Marko otišli na mesto koje je rezervisano za ZALJUBLJENE PAROVE, a evo ko im je pravio društvo!

Sve za izgled

Đoganijeva ne žali para da potpuno promeni lični opis zarad karijere.

- Luna planira da se ozbiljno posveti muzici. Već je ugovorila i nekoliko nastupa od septembra. Kako bi bila savršena u spotovima, ali i na svirkama, promeniće lični opis. Ova transformacija nije jeftina, istanjiće joj džepove za čak 8.800 evra - objašnjava naš izvor.
 


 


 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ugo

pre 4 godine

Mislio sam da hoce da bude pevacica a ono sad seks bomba! ahahaha Buduca starletica poznatih roditelja ahahhahaha

SS

pre 4 godine

Šta ti plaćaš Mitroviću,imbecile bez mozga da još postanu nadri umetnici,pisci,na kraju će biti akademici propalog društva kome znanje,poštenje,iskrenost,marljivost,vrednost više nema značaja.

Tamara ana

pre 4 godine

Ona je prava lepotica i dovoljno sexipilna bez ijedne operacije koju najavljuje Daleko su lepse manje prirodne gridi od onih koje vise do pupka. Mnogo je volim, ali je u ovome ne podrzavam. Zelim joj super karijeru. Njena harizma je beskrajna.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija