• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Šašić

29.07.2019

22:30

MILJANA SLAVILA, IVAN NIJE BIO NA ŽELJKOVOM ROĐENDANU: Sin me ne zanima, nisam mu čestitao rođendan!

Rijaliti

MILJANA SLAVILA, IVAN NIJE BIO NA ŽELJKOVOM ROĐENDANU: Sin me ne zanima, nisam mu čestitao rođendan!

Podeli vest

Miljana Kulić je u subotu u Nišu napravila gala proslavu prvog rođendana sina Željka, a među zvanicama nije bio detetov otac Ivan Marinković

Vicešampion "Parova 7" kaže da nije video svog naslednika skoro godinu dana!

- Željku nisam čestitao rođendan, ali evo, neka mu je sa srećom! Sa Miljanom nisam u kontaktu, ne zanima me ni ona ni cela ta situacija! Ne znam da li će se moj odnos sa Željkom popraviti do njegovog drugog rođendana, to ne zavisi od mene - kaže Ivan i dodaje da je sada okupiran samo novom devojkom Jelenom Ilić, s kojom je započeo vezu u "Parovima".

Pevačica

Na žurci sam otpevala 15 pesama, bila je super atmosfera
Miljana Kulić

Miljana je neočekivano mirno reagovala na Ivanovu izjavu da ga sin ne zanima.

- On je za mene prošlost i neka tako ostane, suludo bi bilo da pričam o njemu - kaže Kulićka.

Ona je u restoranu u Nišu okupila prijatelje i rodbinu, sa sinom je oduvala svećicu sa torte, a zatim se latila mikrofona i zapevala hit Seke Aleksić "Crno i zlatno".

Foto: Informer DN

- Otpevala sam minimum 15 pesama, bila je super atmosfera - kaže Miljana.

Na proslavi su bile njene bivše cimerke iz "Zadruge" Milica Dugalić i Maja Marinković, a od unuka Željka se nije odvajala baka Marija Kulić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija