• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

13.08.2019

07:59

LUNA NIJE INTELIGENTNA, NI OBRAZOVANA, VEĆ PRIGLUPA! Lepi Mića surovo opleo po Đoganijevoj

Rijaliti

LUNA NIJE INTELIGENTNA, NI OBRAZOVANA, VEĆ PRIGLUPA! Lepi Mića surovo opleo po Đoganijevoj

Podeli vest

Lepi Mića otkrio je da su sve mlađe učesnice rijalitija za njega "balavice", pa je prozvao i pobednicu Lunu Đogani

Mića nije imao lepo mišljenje o Luninom ponašanju tokom rijalitija, pa ju je nazvao i "glupom".

Foto: printscreen

- Ne treba meni bilo ko da se javlja. Oni su za mene balavci, deca koja žele slavu i popularnost. Ja sam se sinoć stideo zbog Zerininog ponašanja. To je ekipa ozbiljnih prevaranata. Lagali su da su žrtve, da su ugroženi, da im nije dobro... Sve su lagali! Čekam njenu knjigu da napiše i da da procenat. Svi su oni tamo deca. Luna, Sandra, Maja... One su za mene deca. Moje psovanje njima je bila vaspitna mera. Uvek sam im pružao i davao pomoć. Gde su Marijana i Stanija sada? Oni od Lune prave famu! Luna nije inteligentna, nije obrazovana, priglupa je... Za Lunu su kuvali, za Lunu su prali... Ona nije inteligentna. Ona je postala poltron ovih idiota! Oni su rekli da se mene boje - pričao je Mića u "Narod pita".

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
JaPaja

pre 4 godine

Mica je teski nacionalista i sovinista. Jednom je vec zbog toga bio izbacen iz rijalitija. Vuk dlaku menja ali cud nikada. Jedino nacionalisti u novinarskim redovimaa se dice njegovim prostaklukom i bezobrazlukom i forsiraju ga do iznemoglosti.

Akhenaton

pre 4 godine

Pa kad je priglupa kako to da je pobedila u Zadruzi a ti večiti gubitnik.

Ćikula

pre 4 godine

Eво нека је ово тачно што рече луди Мића, али да ли постоји глупљи и необразованији човек од њега? Мићага је до избијања рата у БиХ чувао овце по Калиновику, свирао фрулицу и знао бројати до сто (толико је имао оваца у том моменту). Чули сте му ријечник, прави чобански, а гори од кочијашког, и он неком паметује. Да није Митровића тај би се хранио из контејнера.

Maja

pre 4 godine

Luna ovom dedi je nocna mora ozbiljna frustracija ,bolest ljubomora.Pod hitnokod psihijatra.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija