• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

18.08.2019

09:11

(VIDEO) NE PRAVITE OD LUNE SVETICU! Lepi Mića nije mogao da izdrži, uključio se u emisiju, pa žestoko uzvratio Đoganijevoj!

Rijaliti

(VIDEO) NE PRAVITE OD LUNE SVETICU! Lepi Mića nije mogao da izdrži, uključio se u emisiju, pa žestoko uzvratio Đoganijevoj!

Podeli vest

U emisiji "Zadruga - narod pita" gošća Dragana Mitar imala je priliku da pogleda njene mnogobrojne svađe sa Lepim Mićom

Nakon što su pušteni ovi klipovi, voditelj Ognjen Nestorović je najavio da je na telefonskoj liniji upravo Mića, koji želi još jednom javno da se obrati Dragani, ali i gledaocima koji su ga ranije u emisiji prozivali.

- Ne psujem samo ja nego i taj koji se sa mnom svađao. Svi su se tamo strašno vređali. Ja znam da frustrirane babetine nemaju šta drugo da rade nego da mene prozivaju, glavu dajem da su se više vređali njihovi puleni Marko i Luna, nego ja. Čuo sam ja da su psovke Zorice Marković prirodne, a moje podle. Ja sam se sa Draganom posvađao, ona je videla da je Maja koja je mene slušala bila peta, a da je ona koja je slušala svoje prijatelje imala 1%. Dragana je ničim izazvana okrenula ploču i pošla za ljudima koji nemaju šta dobro da joj kažu, već gledaju da je iskoriste. Svi su oni išli oko Dragane. Miljković, današnja velika ljubav Lune Đogani, je bio domaćin na Draganinoj svadbi. Draganina najveća greška je što je stala na pola puta svoje istine. Ona je priznala svoje greške javno na televiziji, a ostale se skrivaju i lažu. Luna je dete iz braka koji se raspao. Nije Dragana varala muža sa vanzemaljcima. Ja sam realan čovek, kad uvredim znam da kažem i "Izvini". Dragani sudi neko ko nije realan. Oni sude Dragani što je upropastila svoj brak, a ne sude nekome ko je upropastio tuđ brak. Nemojte da pravite od Lune Đogani sveticu. Svaku noć me spominju u emisijama, što znači da izazivam reakciju. Moje psovke nisu za pohvalu, a da li je za pohvalu j*bačina sa tuđim mužem? Moj zaključak na večerašnju emisiju je da svako ima pravo da se uključi i da kaže šta hoće, a realnost je daleko od njih, previše smo se podelili i previše smo ofarbani svojim ljubimcima. Gledaoci su potrebni nama, kao i mi njima, ali ja nemam način da se opravdam. Tražim samo da budu realni. Ako sude Dragani, neka sude i nekom drugom ko je upropastio tuđi brak - rekao je Mića u jednom dahu.

Podsetimo, u emisiji "Zadruga - narod pita" gostovala Luna Đogani i ona je imala i te kako oštre komentare na Mićin račun, pa ne čudi što joj je pevač ovom prilikom ovako odgovorio.

 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Strmogled

pre 4 godine

Не знам шта ће овај бале из Калиновика вазда на тв и новинама, зашто га зовете лепи кад видите какав је? Сигурно му се ругате и исмејавате га.

dragana

pre 4 godine

Bravo Mico! Uvek iskren, precizan, koncizan.

Maja

pre 4 godine

Samo Mico da ne PRICA O braku u kojem 10% svog zivota provodi. Lunu mrzi iz dna srca deda od 62 godine. Znaci Maju je nagovarao nasvadju Sa Lunom Sad Mi se Jo's vise gadi

Miloje

pre 4 godine

E ko sve dođe u Srbiju jbt.Ovaj se osušio od pakosti.Po čemu je on toliko bitan da visi po ovim rialitiima.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59