• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: espreso

20.08.2019

12:32

LJUBA PANTOVIĆ NE ŽALI PARA! Rešila da pukne lovu na DUPLO VEĆE GRUDI, i to pred SVOJU SVADBU!

Rijaliti

LJUBA PANTOVIĆ NE ŽALI PARA! Rešila da pukne lovu na DUPLO VEĆE GRUDI, i to pred SVOJU SVADBU!

Podeli vest

Fitnes instruktorka i rijaliti zvezda ponovo rešila da ugradi silikone, ovoga puta, još veće

Dok je njena ćerka Aleksandra Subotić nedavno smanjila grudi, Ljuba Pantović zakazala je hiruršku intervenciju, u kojoj će postojeće silikonske implantate zameniti novim, i to većim. Kako piše "Rijaliti", Pantovićeva se uveliko priprema da po drugi put stane na ludi kamen, i to sa svojim izabranikom iz Švedske, sa kojim je u dugogodišnjoj vezi.

Naime, fitnes instruktorka se već podvrgla hirurškoj intervenciji podizanju kapaka pre desetak dana, a kroz samo sedam dana će posetiti jednu privatnu kliniku, gde će uvećati grudi gotovo duplo.

LJUBA TRUDNA?! Pantovićka u ŠOKU, a ovako je reagovala kada je videla REZULTATE!



- Ljuba želi da na venčanju izgleda tip-top. Linija joj je savršena, ali joj se grudi ne dopadaju. Tražila je od doktora da joj sadašnje implante zameni većim i podignutijim. Dogovorili su se da joj stavi nove, takozvane 3D implante, koji su se tek pojavili na tržištu, a koji koštaju 5.000 evra. Ljuba nije žalila para, rekla je da će ceo honorar od "Zadruge" da uloži u izgled, zato joj ni cena nije predstavljala nikakav problem - rekao je izvor blizak Pantovićevoj.
 

On navodi i da je intervenciju zakazala poslednje nedelje avgusta kako bi se oporavila do svadbe koja je u planu u oktobru. I sama Ljuba nije krila da će da ide pod nož.

- Poznato je da ja nikada ne krijem da sam nešto promenila i da obožavam da se ulepšavam. Tačno je, zakazala sam intervenciju i jedva čekam da me vidite sa novim grudima - rekla je Pantovićeva.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Stojan

pre 4 godine

Pa i te grudi su joj prevelike i samo sto nisu ispod ruku. Nista lepse od prirodnog.

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

Đilasova opozicija hoće građanski rat! Olivera Miletović: Nisu pomenuli pogrom, ali zato sarađjuju sa onima koji su nas bombardovali!
Politika

Đilasova opozicija hoće građanski rat! Olivera Miletović: Nisu pomenuli pogrom, ali zato sarađjuju sa onima koji su nas bombardovali!

Konstitutivna sednica Skupštine Srbije biće nastavljena danas u 10 sati raspravom o izboru predsednika parlamenta. Za predsednicu parlamenta predložena je Ana Brnabić, kojoj su tokom jučerašnje diskusije podršku najavili, između ostalih, Savez vojvođanskih Mađara i Jedinstvena Srbija. Jučerašnji rad Parlamenta obeležilo je nedopustivo i nevaspitano ponašanje opozicionih pripadnika. Šta će biti danas? Na ovu temu u "Info jutru" govorila je novinarka Olivera Miletović.

19.03.2024

08:59

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59