• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/Informer.rs

24.08.2019

08:05

SVINJA KOJA JE TUŽILA SVOG OCA UZIMALA JE PARE NA KAMATU! Otkrivena strogo čuvana tajna Miljane Kulić! Njemu šalje 20 poruka dnevno!

Rijaliti

SVINJA KOJA JE TUŽILA SVOG OCA UZIMALA JE PARE NA KAMATU! Otkrivena strogo čuvana tajna Miljane Kulić! Njemu šalje 20 poruka dnevno!

Podeli vest

Sinoć je gledateljka u emisiji "Zadruga-Narod pita savetovala Miću da se ne potresa oko Lune Đogani i Marka Miljiovića, jer toga nisu vredni

Luna je beda, otac joj živi ovde na pijaci, a majka joj došla iz Foče iz sirotinje - navela je gledateljka, a bivši zadrugar je objasnio da se on ne potresa oko njih već da mora da odgovori kada ga pitaju.

Mića je zatim ponovo komentarisao Miljanu Kulić, koja je sinoć gostovala u ovoj emisiji, te se tada žestoko posvađala sa Vladimirom Tomovićem.

- Juče sam slušao onu mangulicu, svinju koja je tužila svog oca. Dok to priča mama je zove i kaže da je izmislila sve. Sinoć je jadni Tomović naleteo na foru. Vladimire, Miljana nije normalna. Ja znam da je on prema njima bio korektan, poštovao ih je. Miljana ga sinoć napala bez razloga, nije normalna. Sinoć je slala poruke Zoli celu noć, svaki dan ga zove 20 puta, a sinoć kaže kako ne zna ni kako se zove. Ona ga zove konstantno, ona želi pomirenje. Ona ne može da dobije penis, jedino na lotou ako ga upakuju u mašnicu. Ona će se takmičiti i sa majkom. Ja Mariji opraštam sve jer se bori za svoje dete. Majku gađala, slomila joj naočare, oca tužila, pa je l' to normalno? Ona je sinoć napala Tomovića. Ona je uzimala pare na kamatu i igrala aparate, pa je onda zalagala lap-topove, telefone. Ona je majka?! Ona je Zoli pokrala stvari. Nju je Zola voleo. Ona je rumunska mečka. Ona je na ivici kvintaluša, može da ima dečka preko 120 kila. Ona nije normalna - zaključio je Mića.

BONUS VIDEO:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Sve gori i gori! Nemci opleli po Holandu!
Fudbal

Sve gori i gori! Nemci opleli po Holandu!

Već izvesno vreme se fudbaler Mančester sitija Erling Holand (23) kroz medije provlači u lošem kontekstu, a uzrok je najverovatnije očigledan pad forme norveškog napadača.

18.03.2024

22:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59