• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer.rs

03.09.2019

19:07

(FOTO) PALO POMIRENJE? Miljana se emotivnom objavom obratila javnosti, pa otkrila sve o odnosu sa Zolom!

Rijaliti

(FOTO) PALO POMIRENJE? Miljana se emotivnom objavom obratila javnosti, pa otkrila sve o odnosu sa Zolom!

Podeli vest

Bivši učesnici Zadruge 2, Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola započeli su ljubavnu vezu pred budnim okom kamera, a šira javnost imala je priliku da proprati njihove avanture, romantične scene, ali i žestoke konflikte koji su prouzrokovali raskid

Među njima pale su teške reči, a zadrugarka je čak konfiskovala njegovu skupocenu garderobu koju nije želela da vrati zbog navodnih dugova koje je umesto njega isplatila. U emisiji ,,Zadruga - narod pita" nije želela da govori o njemu, a sa velikom dozom gorčine priznala je da je on njena najveća greška i razočaranje.

 

Foto: printscreen instagram



Pre nekoliko dana pohvalila se i novim dečkom, a onda je usledio pravi šok kada je isplivala zajednička fotografija nje i Lazara! Kulićeva je za naš portal priznala da je otišla u Bosnu kako bi sa njim porazgovarala, a onda je na društvenoj mreži Instagram objavila još jednu fotografiju na kojoj se jasno može videti sreća i radost u njihovim očima zbog neočekivanog susreta.

Ona je imala potrebu da svojim obožavaocima otkrije koji je povod njenog odlaska u Derventu, a mnogi će se iznenaditi kada vide njeno priznanje da je ona delimično kriva što se njihova ljubavna priča nije nastavila.



-Ovom prilikom želim da se obratim svim ljudima koji su me podržavali, a naravno i nas...Stigla sam u Bosnu, vratila sam Lazaru stvari, bićemo zajedno nekoliko dana do mog ulaska u rijaliti i pričamo uveliko o svemu što se izdešavalo, a moram da priznam, bilo je odvratnih mojih scena, jer sam bila u psihičkom rastrojstvu zbog svega što mi se u prethodnom periodu izdešavalo! Ostaćemo u dobrim odnosima i dati jedno drugom priliku da u budućnosti promenimo neke stvari, a da li ćemo biti zajedno, pokazaće vreme. Više ništa ne planiramo, jer što smo planirali, nažalost, palo je u vodu. Ljube vas Miksi i Zola -
napisala je Miljana.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija