• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. SPASOJEVIĆ

03.09.2019

22:28

SAZNAJEMO! STARLETA ĆE BITI GLAVNA ZVEZDA TREĆE SEZONE RIJALITIJA! Ana pravi rat u 'Zadruzi 3'!

Rijaliti

SAZNAJEMO! STARLETA ĆE BITI GLAVNA ZVEZDA TREĆE SEZONE RIJALITIJA! Ana pravi rat u 'Zadruzi 3'!

Podeli vest

Pred kamerama Pinka očekuje se okršaj Ane Korać sa bivšim momcima Filipom Mijatovim i Markom Janjuševićem Janjušem. Ona će u tom ratu imati podršku drugarice Tare Simov, kao i jetrve i devera Dalile i Dejana Dragojevića

U "Zadruzi 3" sprema se rat oko Ane Korać! U megapopularni rijaliti, koji počinje u petak na televiziji Pink, ulaze dva starletina bivša momka - Filip Mijatov i Marko Janjušević Janjuš, njena najbolja drugarica Tara Simov, kao i buduća jetrva i dever Dalila i Dejan Dragojević.

Dok se oni budu svađali i iznosili Anin prljav veš, ona će još malo biti na slobodi, ali će im se u oktobru pridružiti u "Zadruzi", saznaje Informer.

Odlična ponuda

Ovo potvrđuje i biznismen iz Londona Filip Mijatov, koji je u drugoj sezoni otkrio da je Ani plaćao plastične operacije i da joj je davao novac za seks.

- Ova "Zadruga" će se vrteti oko Ane Korać! Ona će ući za mesec dana, a tamo ćemo je dočekati Janjuš, Tara i ja. Obaviću s njom jedan ozbiljan razgovor pred kamerama, ali neću pominjati njen posao, jer cela Srbija već zna čime se ona bavi - kaže Mijatov i dodaje:

- Siguran sam da će da pobedi, jer ćemo svi pričati o njoj. Spreman sam da se kladim sa svakim od mojih pratilaca na Instagramu u 100 dinara. Imam ih više od 42.000, što znači da ulažem 35.000 evra u Aninu pobedu!

Davida nisu ni zvali u "Zadrugu 3"!

Zanimljivo je da dečko Ane Korać David Dragojević nije dobio poziv za ulazak u rijaliti! To znači da će Koraćeva u rijalitiju morati sama da se bori sa Filipom Mijatovim i Markom Janjuševićem Janjušom. S obzirom na to da je David u rijalitiju pokazivao da je ljubomoran, pitanje je kako će podneti njihovo razdvajanje.

 

Filip očekuje da će se zbog Ane najviše svađati sa Dalilom, suprugom Davida Dragojevića.

- Janjuš mi deluje kao okej lik, Taru poznajem, a od Dalile očekujem napad! Ona je opasna. Sad je dobra sa Anom, pa me ne bi iznenadilo ako odmah krenu rafali. Ova sezona će trajati čak godinu dana, biće najduža do sada, tako da su svakakvi preokreti mogući - priča biznismen.

Na pitanje da li ti preokreti znače da bi opet želeo da ima seks sa Anom, odgovara:

- Ne! Nikad više ne bih bio sa poznatom devojkom. Mnogo su bolje ove "inkognito". U "Zadrugu" ne ulazim zbog Ane, već zbog para. Dobio sam odličnu ponudu!

Ignorisaće Anu

Bivši košarkaš Marko Janjušević Janjuš, koji je iz "Zadruge 1" pobegao posle zbližavanja sa starletom kako bi sačuvao brak sa Enom, poručuje da ga Ana više ne zanima!

- Ženu sam sačuvao. Ona nije za to da opet uđem u rijaliti. Možda sam pravio greške, bio sam blizak sa nekim, a nije trebalo. Ovoga puta neću dozvoliti da povredim porodicu. Sa Anom nisam u kontaktu, niti ću biti - poručuje košarkaš.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17