• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs/alo.rs/informer.rs

06.09.2019

14:34

(VIDEO) KO ME UDARI, UDARIĆU I JA NJEGA! Vladimir Tomović opleo po učesnicima Zadruge, pa otkrio ko će mu praviti društvo!

Rijaliti

(VIDEO) KO ME UDARI, UDARIĆU I JA NJEGA! Vladimir Tomović opleo po učesnicima Zadruge, pa otkrio ko će mu praviti društvo!

Podeli vest

Bivšu učesnik druge sezone Zadruge, Vladimir Tomović, naći će se i u trećem serijalu popularnog šou programa televizije Pink, a pred ulazak u isti otkrio je da nema taktiku, te da će se obračunavati sa svima na svoj način

- Ko me udari, udariću i ja njega! Kako ti sa mnom, tako i ja sa tobom! - rekao je besno za "Blic" Vladimir Tomović, koji je ostao upamćen po fizičkom napadu na Aleksandru Subotić i emotivnoj vezi sa Stanijom Dobrojević.

(VIDEO) NISAM HTELA DA SE OVO DESI! Luna zaplakala u programu UŽIVO, pa otkrila koliko je PONOSNA što će sutra...!

Suška se da će upravo Stanija biti učesnik ove sezone, a Tomović je za Alo.rs otkrio i neke detalje vezane za nju, ali i kako će se ponašati prema njoj.

 

 

Ono što je interesantno je to da Vladimir ne ulazi sam u Imaginarijum, već sa svojim psom Ajaksom, nemačkim ovčarom.

POGLEDAJTE VIDEO:

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija