• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer.rs

10.09.2019

22:38

(VIDEO) NASTAĆE LUDNICA! ONA SE VRAĆA U ZADRUGU! Stigla kod Dušice u studio, pa razvezala jezik o Stefanu Kariću!

Rijaliti

(VIDEO) NASTAĆE LUDNICA! ONA SE VRAĆA U ZADRUGU! Stigla kod Dušice u studio, pa razvezala jezik o Stefanu Kariću!

Podeli vest

Na iznenađenje mnogih, učesnica prethodne sezone "Zadruge" Mina Vrbaški večeras će se vanredno ponovo useliti na luksuzno imanje i postati ravnopravni učesnik!

Voditeljka Dušica Jakovljević ju je ugosila u studiju, a one su odmah započele zanimljiv razgovor gde su spomenule zadrugare koje Mina dobro poznaje.

Foto: Printscreen TV Pink

Ono što je zaintrigiralo sve je komentar o Stefanu Kariću, budući da joj je prijatelj i da dobro poznaje njegove karakteristike. Istakla je da joj je čudan, ali je za to imala opravdanje.

Foto: Printscreen TV Pink

- Život te nauči da totalno drugačije razmišljaš i kad ti se desi nešto loše, uvek se nađeš da mu pomogneš. Mene neke sitnice čine mnogo srećnom. Koliko sam propratila, zadrugari su mi čudni. Imam par prijatelja sa kojima se družim u spoljnom svetu. Stefan Karić mi je dobar prijatelj, ali sam očekivala da će više da se igra i da se šali. Ne zameram nikom ništa, ali ne poznajem većinu. Videću ko je kakav, pa ćemo da procenimo - rekla je Mina.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17