• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

11.09.2019

16:59

(VIDEO) MILAN MILOŠEVIĆ SE OBRATIO ZADRUGARIMA UŽIVO U EMISIJI! Zbog njegovih reči je grmeo studio!

Rijaliti

(VIDEO) MILAN MILOŠEVIĆ SE OBRATIO ZADRUGARIMA UŽIVO U EMISIJI! Zbog njegovih reči je grmeo studio!

Podeli vest

Voditelj Milan Milošević je u rijaliti program "Zadrugu 3" ušao kao 50. zadrugar, ali ono što niko od zadrugara nije znao jeste da je on bio na tajnom zadatku, te se u Beloj kući zadržao svega dva dana

Kako je Milan Milošević u prvoj sezoni bio jedan od voditelja radija Amnezija, on je rešio i da im poželi sreću u ovoj sezoni sa pesmom "Špijuni su među nama". 

-Teško je da vi momci možete mene da provalite ko sam, posao je posao. Veliki pozdrav i puno sreće u radio Amneziji od Milana Miloševića - pročitao je Bora poruku od voditelja.


Dok je trajala ova pesma Nina Babić, Monja Milenković i Ivana Krunić su imale zadatak da igraju sve vreme, a da zadrugari prate njihovu koreografiju.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija