• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.01.2015

14:49

DŽOŠUA PARKER: Stigao sam po trofej!

Crvena zvezda

DŽOŠUA PARKER: Stigao sam po trofej!

Podeli vest

Reprezentativac Antigva i Barbuda potpisao dvogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom i zadužio dres sa brojem 23.

Džošua Parker konačno je predstavljen u Ljutice Bogdana.

Reprezentativac egzotične zemlje Antigva i Barbuda, rođen u Engleskoj, parafirao je dvogodišnji ugovor sa crveno-belima.

- Srećan sam i zadovoljan što sam u Crvenoj zvezdi posle dugih pregovora. Došao sam da osvojimo titulu i nestrpljiv sam da sve počne. Cilj mi je da se uklopim u tim i zaslužim mesto u startnoj postavi. Biće mi potrebno vreme da se naviknem na novu sredinu, ali nadam se da ću se brzo uklopiti - izjavio je 24-godišnji napadač, koji je prošao školu Kvins Park Rendžersa

Parker, koji je u Zvezdu stigao iz Domžala, nosiće dres sa brojem 23, pošto mu je dvogodišnji sin rođen 23. novembra.

crvenazvezdafk.com

U Engleskoj je igrao pet godina u nižerazrednim klubovima, ali nije dao gol.

- Bio je to početak moje karijere. U mlađim kategorijama sam bio napadač, ali sam za prvi tim KPR debitovao kao desni bek. Taman kada sam počeo da se navikavam na novu poziciju, trener mi je opet promenio ulogu. Zbog toga i drugi treneri nisu bili sigurni gde da me stave, pa sam otišao u Sloveniju da se dokažem kao napadač. Bio sam mlad igrač i nisam želeo da se raspravljam. U to vreme i da su mi rekli da budem golman, pristao bih. Sada znam da sam centarfor i potrudiću se da opovrgnem sve sumnje koje postoje - rekao je Parker i naglasio da više voli mesto centralnog napadača, nego krilnog.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija