• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

08.01.2015

15:12

TERZIĆ: Nisam Koperfild, za evro licencu nam treba 11,8 miliona evra!

Crvena zvezda

TERZIĆ: Nisam Koperfild, za evro licencu nam treba 11,8 miliona evra!

Podeli vest

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić rekao je danas da klub do 31. marta mora da plati 11,8 miliona evra kako bi sledeće sezone učestvovao u evopskim takmičenjima.

- Radimo i na registraciji pojačanja, što nije lako u ovakvoj situaciji, pogotovo što izmirujemo tekuće obaveza i stare dugove. Do 15. januara moramo da isplatimo Bronovickog, a do 14. februara 420.000 evra prema bivišim igračima. Potrebno nam je 11,8 miliona evra, a postoji mogućnost da se dugovanja prema nekim igračima prolongiraju za sledeću godinu. Nisam pesimista ili optimista, prihvatio sam se obaveza i radimo na tome. Ne smemo da imamo prevelika očekivanja, jer nisam Dejvid Koperfild - rekao je Terzić novinarima na stadionu "Rajko Mitić".

On je istakao da je zadovoljan dosadašnjim prelaznim rokom, pošto je klub doveo 80 odsto planiranih pojačanja.

- Najveći deo smo uradili, izašli smo u susret Nenadu Lalatoviću i doveli igrače koji su došli na početak priprema. Pozitvni su izveštaji oko Parkera, radi se o veoma dobrom igraču, ali videćemo kako će se uklopiti, jer je drugačiji igrati u Zvezdi. Nismo više u situaciji da ima visoke ciljeve kao prethodnih godina - rekao je Terzić.

Terzić je ponovio da će kub u narednom periodu forsirati igrače iz omladinske škole sa nekoliko iskusnih i proverenih fudbalera.

- Na jesen sam govorio da mora da se pravi balans mladih i iskusnih i sportskih rezultata. Nastojaćemo da forsiramo našu decu, koje bi stariji igrači rasteretili. Klub će istrajati u želji da Rajković, Jović, Grujić, Ristić i Jovanović imaju dobru minutažu zarad dobrobiti srpskog fudbala - naveo je Terzić.

On je najavio da će Crvena zvezda dovesti na šestomesečnu pozajmicu nigerijskog reprezentitvca Gbolahana Salamija, uz mogućnost otkupa za 250.000 dolara.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija