• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

12.02.2015

13:54

TERZA ISTERAO SVOJE Lazović ipak igra bez plate

Crvena zvezda

TERZA ISTERAO SVOJE Lazović ipak igra bez plate

Podeli vest

Lazoviću će najverovatnije sada na račun leći deo duga, dok će se on odreći primanja tokom predstojeće polusezone

Crvena zvezda Darku Lazoviću duguje 550.000 evra, a pošto na leto odlazi u Đenovu bez obeštećenja, čelnici kluba pokušali sa i po svemu sudeći uspeli u tome, da revidiraju ugovor, odnosno da izbegnu plaćanje igrača tokom narednih šest meseci. Podsećanja radi, doskorašnji kapiten crveno-belig godišnje zarađuje 250.000 evra.

Lazoviću će najverovatnije sada na račun leći deo duga, dok će se on odreći primanja tokom predstojeće polusezone. Takođe, ostatak druga će srpski fudbaler dobiti u ratama, što će biti tačno precizirano. 

Lazović je bio pred ultimatumom, da igra bez plate ili narednih nekoliko meseci provede na tribinama, a sam je izjavio da će pristati na određene ustupke, ne zbog Zvezdana Terzića, generalnog direktora, nego ostalih igrača.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Inzenjer

pre 9 godina

"Podsećanja radi, doskorašnji kapiten crveno-belig godišnje zarađuje 250.000 evra." Meni je 37 godina, po zanimanju sam diplomirani mašinski inženjer, imam 10 godina radnog iskustva u struci. Radim minimum 50 sati nedeljno (računajući gotovo svaku subotu), a godišnji odmor nikada ne iskoristim u potpunosti... U firmi sam visoko pozicioniran i godišnje zaradim tek nešto više od 7000 evra (neto). Znači sa mojom platom (koja je iznad proseka, a naročito u unutrašnjosti gde živim), do cifre od 250000 evra stići ću za 35 godina ovakvog rada... I sad svi napadate Terzića, a branite Lazovića(tipa crći će od gladi ako mu ne isplate dugovanja)... Alo rođaci, taj mali za godinu dana zaradi koliko vi ne zaradite za ceo radni vek... ???

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru
Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru

Policijska uprava u Novom Pazaru, zarad istinitog informisanja javnosti, ističe da su netačne informacije u tekstu „Pucnjava u Ulici Save Kovačevića uznemirila građane - Policija na terenu“, koje je noćas objavio portal „Sandžak danas“, kao i da video koji su postavili uz ovu vest nema apsolutno nikakve veze sa navodnom pucnjavom.

25.04.2024

11:57

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija