• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

21.02.2015

14:27

LALATOVIĆ PREBACUJE PRITISAK NA PARTIZAN Trebalo bi da igra žmureći!

Crvena zvezda

LALATOVIĆ PREBACUJE PRITISAK NA PARTIZAN Trebalo bi da igra žmureći!

Podeli vest

Verujem u moj tim, ali je favorit ekipa koja je promenila samo dva igrača ove sezone, dok smo mi promenili 16, istakao je Nenad Lalatović

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović očekuje težak meč na premijeri prolećnog dela Superlige protiv Radničkog u Nišu, ali je poručio da se nada pobedi. Takođe,  priznaje da je Partizan favorit u trci za titulu.

- Teško gostovanje, pogotovo što se radi o prvom kolu. Radnički je dobar tim, doveo je šest - sedam igrača, ali mi treba da se bavimo samo sobom. Respektujem ih, ali verujem da ćemo uz maksimalno angažovanje osvojiti tri boda - rekao je Lalatović.

Šef stručnog štaba crveno-belih priznaje da je "večiti rival" favoriti za osvajanje titule. Zvezda prolećni deo prvenstva otvara sa šest bodova zaostatka u odnosu na Partizan.

- Verujem u moj tim, ali je favorit ekipa koja je promenila samo dva igrača ove sezone, dok smo mi promenili 16. Partizan bi trebalo ovu ligu da igra žmureći, zato bih mu dao prednost. Ne smemo da zaboravimo Vojvodinu i ČukaričkI. 

Lalatović je obrazložio odluku da kapitensku traku preuzme golman Predrag Rajković. 

- Luković je bio kapiten, ali se povredio i u dogovoru sa ljudima iz kluba doneo sam odluku da kapitensku traku preuzme Rajković. Lazović za dva meseca ide iz kluba i Crvena zvezda ne sme stalno da menja kapitena. Rajković je budućnost kluba, jedan od najboljih mladih golmana u Evropi i A reprezetativac Srbije

Utakmica 16. kola Superlige između Radničkog iz Niša i Crvene zvezde igra se u ponedeljak od 16 sati na stadionu Čair.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija