• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kkcrvenazvezda.rs

26.04.2015

12:28

RADONJIĆ ZABRINUT Cirbes neizvestan, Jović malaksao

Crvena zvezda

RADONJIĆ ZABRINUT Cirbes neizvestan, Jović malaksao

Podeli vest

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić zadovoljan je što je njegov tim poveo sa 1:0 u pobedama protiv Cedevite u finalu plej-ofa ABA lige, ali su ga zabrinule povrede igrača

 

 

Večeras je na programu druga utakmica, ali je pitanje da li će šef struke crveno-belih moći da računa na Majka Cirbesa i Stefana Jovića.

- Jović je na poluvremenu prijavio da se ne oseća dobro, što se moglo i videti. Nije povreda u pitanju, jednostavno se loše osećao. Osećao je malaksalost i nije bio spreman za igru. Ono što nas brine je i situacija oko Cirbesa. Teško je očekivati da će moći da igra u drugoj utakmici. Još teži meč nas očekuje. Nadam se da ćemo makar za jednog igrača biti kompletniji. To bi nam jako značilo - zabrinuto je rekao Radonjić.

Trener Zvezde je zadovoljan pobedom u prvoj utakmici (68:59), pogotovo igrom u prvom poluvremenu.

- Krenuli smo u meč jako dobro, odigrali izvanredno prvo poluvreme i napravili neočekivanu razliku s obzirom da znamo kakvog je kvaliteta ekipa Cedevite. U napadu smo bili jako dobri, prolazile su sve ideje koje smo zamislili, a odbrana je bila čvrsta. Međutim, bili smo svesni da Cedevita neće biti takva u drugom poluvremenu. Gosti su vešto iskoristili naše izgubljene lopte, trojkama i laganim šutevima iz kontre smanjivali su minus i na kraju pokazali da nas čeka teška serija puna neizvesnosti - naglasio je Dejan Radonjić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija