• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

04.05.2015

20:08

ČOVIĆ BEZ PARDONA PO TOLETU Njegov talas manipulacija je istrošen

Crvena zvezda

ČOVIĆ BEZ PARDONA PO TOLETU Njegov talas manipulacija je istrošen

Podeli vest

Ne vidim razlog zašto bi bilo koji čovek ostajao na bilo kojoj funkciji po svaku cenu. Šta je to toliko značajno u toj fotelji, da se izbori nikako ne raspisuju? - poručio je Nebojša Čović


Potpredsednik Fudbalskog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović rekao je da se prvi čovek nacionalnog fudbalskog saveza Tomislav Karadžić godinama bavi manipulacijama u tom sportu, ali da veruje da će svemu uskoro doći kraj.

- Još od 2013. godine, kada smo imali primedbe na njegov rad i započeli akciju smenjivanja, nisam primetio da se nešto promenilo u srpskom fudbalu. Da li se popravila regularnost ili suđenje? Karadžić radi na talasu manipulacija koji je sada istrošen. Znam da će biti priča kako su nesposobna rukovodstva Crvene zvezde i ostalih klubova, ali hajde da razgovaramo o rezultatima reprezentacije, a ne koje zgrade su napravjene. Ta njegova izjava o doživotnom obavljanju funkcije relativna je stvar. Ne vidim razlog zašto bi bilo koji čovek ostajao na bilo kojoj funkciji po svaku cenu. Šta je to toliko značajno u toj fotelji, da se izbori nikako ne raspisuju? - rekao je Čović.

On je dodao da ne vidi razlog zbog čega bi Karadžić ostao predsednik FS ukoliko su klubovi protiv njega.

- FS postoji upravo zbog tih klubova i ukoliko oni zatraže da se raspišu izbori to treba i da se ostvari. Karadžić se vodi izrekom ''zavadi pa vladaj'', ali je evidentno da su potrebne promene. Sa promenama bi trebalo da se složi i Partizan, jer su dva najveća kluba perjanice srpskog fudbala. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
PAVLE

pre 8 godina

ŠTA JE ZNAČAJNO U FOTELJI ? POBOGU ĆOVIĆU - ZADNJICA !!

Laki

pre 8 godina

Pa ti si u Zvezdi a koji rezultat imaš, Partizan opet prvak. Nažalost, došli smo u situaciju da čovek sa kriminalnim dosijeom (i ne samo on) komentarišu probleme i društvene pojave. Da je država odlučna ti bi dane provodio u zatvoru.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija