• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

20.05.2015

19:52

MAKSIMALA Zvezda srušila Megu za osmu pobedu - 90:86

Crvena zvezda

MAKSIMALA Zvezda srušila Megu za osmu pobedu - 90:86

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde "preživeli" su gostovanje protiv Mege i sačuvali maksimalan učinak posle osam kola u Košarkaškoj ligi Srbije

 

 

Skoro 36 minuta je vodila Mega, činilo se da je na dobrom putu da nanese prvi poraz u domaćem prvenstvu Crvenoj zvezdi, ali šampionski nerv crveno-belih je još jednom uticao da prvak ABA lige napravi preokret i dobije utakmicu - 90:86 (15:23, 25:23, 25:25, 25:15).

Utisak je da je upravo taj stečeni pobednički mentalitet pogurao Zvezdu do preokreta i pobede, dok je igračima Mege ponestalo snage u finišu, pogotovo beku Koriju Vebsteru, koji kod dve trojke u završnici nije ni dobacio do obruča!

Najefikasniji kod Zvezde bio je Boban Marjanović sa 20 poena, a pratili su ga Dženkins sa 15, Vilijams sa 14 i Mitrović sa 13 poena.

Kod Mege, upravo je Vebster bio najbolji sa 22 poena, dok su mu najbolji pomagači bili Jokić sa 17 i Miljenović sa 12 poena.

Na tabeli KLS vodi Crvena zvezda sa svih osam pobeda, Partizan je prati sa sedam, dok je Mega na trećem mestu sa skorom od četiri pobede i četiri poraza.

U narednom kolu crveno-beli dočekuju Metalac, a Mega će ugostiti šampiona Srbije Partizan.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija