• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti

08.06.2015

22:24

ROBI ZOVE, A TERZIĆ NE ODGOVARA: Do kada da čekam?

Crvena zvezda

ROBI ZOVE, A TERZIĆ NE ODGOVARA: Do kada da čekam?

Podeli vest

Robert Prosinečki je napustio Crvenu zvezdu u avgustu 2012, a obaveze kluba prema njemu nisu izmirene

Prosinečki je u međuvremenu postao selektor Azerbejdžana, koji je pre nekoliko dana poražen od Srbije sa 4:1 u prijateljskom meču. 

Hrvatsku stručnjak kaže da ne može da bude ljut na Zvezdu, ali..

- Razočaran sam u neke ljude - rekao je Robi za Novosti.

Nekadašnji šef stručnog štaba crveno-belih napominje da se zna da mu Zvezda duguje novac.

-  Doživeo sam na toj adresi mnogo lepih stvari i kao igrač i kao trener, ali sa te adrese godinama nema nikakvog odgovora na moje pozive. Ja nemam problem ni sa jednim čovekom u Zvezdi, a oni se ponašaju kao da imaju veliki problem sa mnom. Poslednje što sam ih pitao je koliko još treba da čekam. Ostalo se sve zna. I koliki je dug i od kada čekam.

Čelnicim kluba je postavio jednostavno pitanje. 

- Treba li ja da dokazujem koliki sam zvezdaš. Znam šta se priča i kakva se atmosfera stvara kada u nekim klubovima pomenete klub. U redu... Evo, ja neću da dižem prašinu, ali samo postavljam jednostavno pitanje: koji je rok do kojeg će Zvezda ispuniti svoje obaveze iz ugovora? Da li je to pitanje teško?


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija