• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. Stevanović

11.06.2015

16:28

NEOBIČNE METODE Koroman Zvezdine klince vodio na pivo

Crvena zvezda

NEOBIČNE METODE Koroman Zvezdine klince vodio na pivo

Podeli vest

Trener mlađih kadeta crveno-belih Ognjen Koroman svoje igrače od 15 i 16 godina častio pivom u kafani zbog titule koju još nisu osvojili

Trener mlađih kadeta fudbalskog kluba Crvena zvezda Ognjen Koroman vodio je u utorak svoje maloletne igrače u kafanu na pivo! Razlog za slavlje bila je pobeda nad Radom, zahvaljujući kojoj su crveno-beli klinci kolo pre kraja stigli nadomak osvajanja titule.

Nije to ništa strašno
Kao da se ovde sve radi po zakonu, pa je sad najveći skandal ako su dečaci od 16 godina uzeli pivo
Ognjen Koroman, trener Zvezdinih kadeta

U želji da zabeleže srećni trenutak, svi zajedno slikali su se sa flašama piva u rukama, a neko iz ekipe postavio je fotografiju na društvene mreže. Uzimajući u obzir da se radi o deci koja su rođena 1999. godine i da imaju po 15 ili 16 godina, pitanje je kako je Koromanu uopšte palo na pamet da ih vodi u kafanu i da im da alkohol.

Samo se slikali

Zvezdin trener u izjavi za Informer naivno je pokušao da objasni da dečaci nisu pili pivo u kafani, već su se samo slikali sa flašama.

Zeman ga suspendovao zbog pijanstva

Ognjen Koroman je kao Zvezdin igrač jednom bio suspendovan zbog toga što je navodno bio pijan tokom priprema. Koroman je kasnije demantovao da je bio pod uticajem alkohola.
- Zakasnio sam u hotel 15-20 minuta. Nisam bio pijan, niko me nije ni video kada sam stigao - pravdao se Koroman tom prilikom.

- Ta fotografija je nastala u utorak kad smo pobedili ekipu Rada. Nakon toga otišli smo u jedan lokal da proslavimo i dečaci su iz zezanja uzeli pivo da se slikaju, ali niko nije pio. Sa nama su bili i roditelji te dece. Uostalom, niko u lokalu ne bi hteo da služi alkohol dečacima koji imaju po 16 godina. Svi su pili sok, a ovo su držali iz zezanja, čisto dok se slikaju. I neko od te dece fotografiju je okačio na Fejsbuk - objasnio je Koroman za naš list.

Mada tvrdi da se slaže da deca ne bi smela da piju alkohol, nekadašnji krilni fudbaler zapitao se zašto bi bilo toliko strašno i da je neko od njegovih igrača i uzeo gutljaj piva.

- Ne mogu da verujem da me niko ne zove kad osvojimo titulu, a svi me zovu kad se pojavi nešto što je za osuđivanje. Izgleda da smo mi neka prepoštena i moralna država gde se čeka i najmanji kiks kako bi nekog osudili. Kao da se ovde sve radi po zakonu, pa je sad najveći skandal ako su dečaci od 16 godina uzeli pivo. Kažem vam, nisu ga ni pili - istakao je Koroman.

Ne zna broj bodova

Zanimljivo je da Zvezdini mlađi kadeti zapravo i nisu još osvojili titulu, već su u kafanu išli da proslave to što su se po broju bodova izjednačili sa drugoplasiranim OFK Beogradom.

- Mi zapravo imamo još jednu utakmicu do kraja prvenstva, dok je OFK Beograd sve završio. Titula je praktično naša. Ne znam tačno koliko bodova imamo, ali znam da imamo jednak broj kao i oni - zaključio je Koroman.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lala

pre 8 godina

Da smiru živce...a i vido čovek nedostaje "B" vitamina deci...!?

Starleta

pre 8 godina

Deci pivo, nama moet...haha...i ostalo...kompenzacija...

zoran

pre 8 godina

Ta deca i taj trener su osvojili prvenstvo,pobedili na turniru prijateljstva ispred Dinama iz Zagreba ,Partizana ,Vojvodine ...Vi o tome niste objavili ni reč, ali ste zato prvi kada treba neko da se ispljune. \n

Znam ga

pre 8 godina

Uci ih trener da proslavljaju alkoholom sa 16 godina, umesto da ih posalje da odmaraju kako se i radi u vreme takmicenja...karantin...kad porastu, castice ih kokainom...nekada je trener bio primer zdravog zivota za mlade sportiste...danas su primer raskalasnog i nemoralnog nacina zivota...u zdravom telu, zdrav duh..." a sta je strasno i da su pili pivo" rece trener Koroman...

zoran

pre 8 godina

Zašto ne objavljujete komentare koji nisu po vašem ukusu .Pošto objavljujete komentare koji vama odgovaraju imate samo jedan.\n

Znam ga

pre 8 godina

Haha...visokomoralni trener...poznat po skandalima i aferama...posle piva ih je odveo na ekipnu edukaciju druge vrste kod svoje devojke...vole da se "druze" sa vise ljudi...ili ih je, mozda, ucio kako da salju eksplicitne fotografije po drustvenim mrezama...ukucajte njegovo ime na google i sve ce biti jasno o njegovom moralu...strasnoooo ko radi sa decom...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija