• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: mozzartsport.com

13.06.2015

19:02

ZVEZDA DOBIJA PRVO POJAČANJE Radonjić stopama Bosančića

Crvena zvezda

ZVEZDA DOBIJA PRVO POJAČANJE Radonjić stopama Bosančića

Podeli vest

Nekadašnji fudbaler Partizana Nemanja Radonjić trebalo bi da bude prvo pojačanje Crvene zvezde u novoj sezoni

 

Talentovani krilni fudbaler obavio je razgovor sa čelnicima Crvene zvezde i ako sve bude u redu on će sa ostatkom tima krenuti na bazični deo priprema u Terme Čatež 16.juna. Ostalo je da se crveno-beli dogovore sa Romom, pošto je Radonjić pod ugovorom sa italijanskim velikanom, tvrdi mozzartsport.

Radonjić je prošao Partizanovu omladinsku školu, gde je bio jedan od najboljih igrača u svojoj generaciji. Međutim po odlasku u inostranstvo karijera ovog 19-godišnjaka stagnira. Igrao je za Akademiju Hadži u Rumuniji, a poslednjih šest meseci proveo je u Empoliju kao pozajmljen igrač "vučice".

Iako je bio član Partizana, Radonjić nikada nije krio da navija za Zvezdu. Bio je redovan na evropskim utakmicama crveno-belih, a takođe bio je prisutan na proslavi šampionske titule prošle godine.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija