• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: mojahercegovina.com

27.06.2015

18:37

ZVEZDA GUBI TRKU Gaćinović: Ima zanimljivih ponuda iz inostranstva (VIDEO)

Crvena zvezda

ZVEZDA GUBI TRKU Gaćinović: Ima zanimljivih ponuda iz inostranstva (VIDEO)

Podeli vest

Zlatni reprezentativac Srbije sa Novog Zelanda Mijat Gaćinović tokom leta će definitivno napustiti Vojvodinu, pitanje je samo gde će nastaviti karijeru

Pored interesovanja Crvene zvezde, koja je ozbiljno "zagrizla" stižu ponude i iz inostranstva, pa mladi fudbaler, koji se odmara u rodnom Trebinju, još ne želi da se izjašnjava.

- Interesovanje Zvezde nije baš od juče, mada je ovo sada već nešto drugačije. I u seniorskoj konkurenciji sam na njihovoj meti već duže vreme. Prija mi interesovanje, ali ne želim da se zalećem s nekim izjavama. Imam par zanimljivih ponuda za inostranstvo i nadam se da će sve biti gotovo u narednih sedam do deset dana - rekao je Gaćinović za portal Mojahercegovina.com.

Nekoliko hiljada Hercegovaca je u centru Trebinja organizovalo doček za zlatnog "orlića" i njegovog saigrača Stanišu Mandića.

- Stvarno je bio predivan doček, nisam očekivao ovoliko ljudi u mom gradu. Predivan je osećaj kada u svom gradu postignete tako nešto, onda znate da ste nešto postigli u životu.

Prokomentarisao je Mijat i motivacioni govor selektora Veljka Paunovića pred finalni meč sa Brazilom.

- Veljko Paunović pred svaku utakmicu ima govor koji te jako dobro motiviše. Naravno da je ovaj bio poseban, jer je bio pred finale. Stvarno je napravio sjajnu hemiju između nas i svaki put kad kaže nešto, on to kaže sa smislom i pravim značenjem. Zna kako da nas motiviše i svaka utakmica sa njim kao da je finalna.

Prisetio se i finalnog meča sa Brazilom.

- Sergej je dobro rekao, njih nije lako pobediti ni na igrici, ali imali smo mnogo samopouzdanja. Imamo odličnu ekipu i odlično smo namešteni od stane Veljka i stručnog štaba, tako da su šanse da izgubimo u tom momentu bile veoma male, stvarno smo bili na pravom nivou - ističe Mijat.

Možete da pogledate i deo atmosfere sa dočeka u Trebinju.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija