• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sport

06.07.2015

23:24

ZVEZDAŠI IZ AVIONA NA TRENING U Almati stižu malo pre ponoći

Crvena zvezda

ZVEZDAŠI IZ AVIONA NA TRENING U Almati stižu malo pre ponoći

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde u sredu putuju u Kazahstan na revanš utakmicu prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Kajrata, a u Almati će stići malo pre ponoći

Ekspedicija iz Beograda u Almati će krenuti u sredu u podne po našem vremenu. Put do Almatija dugačak je 4.453 kilometra i trajaće prema najavama šest sati uz 60 minuta čekanja na aerodromu u Bakuu da avion Er Srbije napuni rezervoar, a onda nastavi do Almatija.

Putešestvije do Kazahstana crveno-bele će i koštati i to 80.000 evra. U klubu su kako Sport prenosi tražili najbolje rešenje, soluciju kako na put a sve u cilju da ekipa ima najmanje peripetija do revanša sa Kajratom. Predlog je bio i da se krene preko Istanbula  redovnom linijom ali nije bilo dovoljno mesta  dok je odlazak do Abu Dabija donosilo čekanje od nekoliko časova.

U svakom slučaju, ekipa će na odredište stići oko 10 časova uveče što sigurno trenera Božovića ne raduje posebno, jer će igrači pravo iz aviona na trening kako bi osetili teren.

Idealno rešenje bi sigurno bilo da su crno-beli na put krenuli dan ranije. Božović je nakon žreba rekao da ne znaju da li će put Kazahstana avionom ili kamionom, čarterom ili plivajući.... Nije bilo daleko od istine.

Takođe, imaće Zvezda i podršku navijača u Almatiju, neki su već otputovali, a njih dvadesetak putuje sa ekipom iz Beograda.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija