• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srbijadanas.com

23.07.2015

12:59

ZDJELAR ODJAVIO ZVEZDU: Želim da se dokažem u Olimpijakosu!

Crvena zvezda

ZDJELAR ODJAVIO ZVEZDU: Želim da se dokažem u Olimpijakosu!

Podeli vest

Fudbaler Olimpijakosa Saša Zdjelar sve češće se pominje kao novo pojačanje crveno-belih, ali madi vezista poručuje da ga niko iz Zvezde nije zvao

Na "Marakani" žele da nadomeste sve izvesniji odlazak Aleksandra Kovačevića, a primarna meta je upravo Zdjelar. Zlatni "orlić" je prethodne dve sezone proveo na pozajmici u OFK Beogradu, a u Zvezdi se nadaju da bi zbog prijateljski odnosa sa Grcima sada oni mogli da ga dobiju na godinu dana.

Međutim, sam fudbaler je rekao da o transferu ne zna ništa i da ga niko iz Crvene zvezde nije kontaktirao.

- Iskren da budem o tome zaista ne znam ništa. Niko me nije kontaktirao iz Crvene zvezde, sve što o celoj situaciji znam je ono što su mi roditelji preneli da se piše po domaćim medijima. Sa druge strane zadovoljan sam povratkom u Olimpijakos, do sada sam odigrao svaku utakmicu kao starter i verujem da ću tokom predstojeće sezone imati zadovoljavajuću minutažu - rekao je Zdjelar za srbijadanas.com.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
aca

pre 8 godina

Ma zvace te Terza cim se vrati sa poligrafa gde ce se pokazati da je fk cz NAMESTILA utakmicu i da ne dolazis jer oni ici u 4 ligu.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija