• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

31.07.2015

19:47

(VIDEO) MALO I PENAL, ODE BOD ZA NIŠ! Zvezda - Radnički 1:1

Crvena zvezda

(VIDEO) MALO I PENAL, ODE BOD ZA NIŠ! Zvezda - Radnički 1:1

Podeli vest

Ni penal u 89. minutu, ni igrač više duže od pola sata nisu vredeli, Crvena zvezda je osvojila samo bod protiv Radničkog u prvoj utakmici u prvenstvu na svom terenu - 1:1

 

 

Mnogo sreće imali su crveno-beli u finišu meča. Dobili su fudbalera više posle isključenja Lazara Rosića u 60. minutu, pa je Luka Jović u 88. izjednačio, a u narednom napadu dosuđen je penal za Zvezdu.

Loptu je uzeo Aleksandar Katai, ali je njegov udarac odbranio junak utakmice, golman Nišlija Aleksandar Jovanović.

Tri kola, pet bodova. Slab saldo za crveno-bele i novog trenera Miodraga Božovića! Mora se priznati da je igra Zvezde bila ispod svakog nivoa sve dok nije dobila igrača više. Radnički se tada potpuno povukao, prepustio teren domaćinu, nisu ga čak ni kontre interesovale.

Igra Zvezde se svela na centaršuteve Luisa Ibanjeza do beskonačnosti, ali ni njemu danas nije bio dan. 

Povici "Uprava napolje" posle dugo vremena su se čuli na stadionu "Rajko Mitić", inicirani od navijača na istoku i zapadu. Nisu prestali ni posle izjednačenja, ni posle penala, a pogotovo na kraju utakmice. Nešto u Zvezdi ne štima na početku sezone...

 

 

 

CRVENA ZVEZDA - RADNIČKI 1:1 (0:1)

Strelac: Jović u 88. minutu za Zvezdu, a Rosić u 36. za Radnički. Stadion: "Rajko Mitić". Sudija: Bojan Nikolić (Kragujevac). Crveni karton: Rosić (Radnički) u 60. minutu.

CRVENA ZVEZDA: Rajković, Petković, Jovanović, Mbođ, Ibanjez, Kovačević, Savićević (od 54. Grujić), Katai, Vered (od 54. Ristić), Parker (od 75. Matos), Jović.

RADNIČKI: A. Jovanović, Đorđević, R. Bulatović (od 28. Rosić), Petrović, Lakić-Pešić, L. Bulatović, Marjanović, A. Jovanović (od 75. Ignjatijević), Bogdanović, Đuričković, Trifunović (od 81. Đorđević).

Starsportphoto©

Drugo poluvreme:

Kraj meča, Radnički nosi bod za Niš!

Opsada gola Nišlija, ide centaršut za centaršutem Ibanjeza...

Igraće se neverovatnih sedam minuta sudijske nadoknade.

NIŠTA! Katai je šutirao penal, a Jovanović ga odbranio!

89' PENAL! Srušen je Matos, penal za Zvezdu!

87'. GOL! Luka Jović je izjednačio! Asistent je Vukašin Jovanović!

Sa istoka i zapada ori se sada "Uprava napolje"!

Svi igrači, osim Zvezdinih štopera su u ili oko šesnaesterca Nišlija.

85' Oštar udarac Ristića po zemlji, golman Radničkog Jovanović je jedva skrenuo u korner.

81'. Pokušaj Ibanjeza sa distance, pravo u golmana Radničkog.

78'. Pokušaj Luke Jovića glavom sa osam-devet metara, pored stative.

77'. Veliki pritisak Zvezde, ređaju se centaršutevi čas sa leve, čas sa desne strane, ali ništa.

72'. Indirekt za Zvezdu na 16 metara, odigrana akcija za Ibanjeza, koji je tukao topovski, ali pravo u golmana Radničkog!

71'. Igra se ispred šesnaesterca Radničkog. Lopta je uglavnom kod Kataija... 

67'. STATIVA! Luis Ibanjez je iz slobodnog udarca sa 20 metara pogodio okvir gola!

informer.rs

Zvezda će imati igrača više u narednih pola sata.

60'. CRVENI KARTON za Lazara Rosića! Strelac jedinog gola dobio je drugi žuti karton zbog koškanja sa Lukom Jovićem.

57'. Dobar pokušaj Grujića glavom posle kornera, tik pored stative!

54'. Trener Crvene zvezde Miodrag Božović poslao je na teren golobrade Mihajla Ristića i Marka Grujića da vade kestenje iz vatre!

51'. Slaba vidljivost ispred gola Radničkog zbog bakljade sa severa.

47'. Dobar pokušaj Savićevića da proigra Parkera, ali je presečen u poslednjem trenutku.

46'. Bakljada i koreografija na severu.

Starsportphoto©

Salva zvižduka sa tribina fudbalerima Crvene zvezde...

Kraj prvog poluvremena

45'. KAKVA ŠANSA ZA RADNIČKI! Bio je Miloš Trifunović sam ispred golmana Zvezde Predraga Rajkovića, probao je da ga lobuje, a čuvar mreže crveno-belih je vrhovima prstiju skrenuo loptu u korner!

40'. Pritisak Zvezda u finišu poluvremena. Dva vezana kornera, dobar centaršut Ibanjeza ka Joviću...

36'. GOL! Vodi Radnički! Lazar Rosić je skočio sa šest-sedam metara posle kornera i zakucao loptu u mrežu Crvene zvezde!

28'. Prinudna izmena u Radničkom, Radoš Bulatović je zbog povrede tražio izmenu, a umesto njega je ušao Rosić.

25'. Katai je uputio odličan udarac ka golu Nišlija sa 17 metara, ali je lopta otišla preko gola.

22'. Izazito loša utakmica za sada, bez ikakve organizacije igre na obe strane. 

19'. Prva ozbiljnija akcija Zvezde: Jović je dobio dugu loptu, ušao u šesnaesterac, ali je otišao previše ukoso, skoro u mrtav ugao, pa je njegov udarac odbranio golman Radničkog Jovanović.

13'. Prvi put je Radnički zapretio. Marjanović je posle kontre tukao iskosa sa 16 metara - preko gola.

12'. Vered je solo akcijom došao do šesnaesterca Radničkog, šutirao, ipak preko gola.

10'. Odbrane na obe strane za sada bolji delovi timova. Napad i vezni red ni Zvezdi ni Radničkom još nisu proradili.

6'. Imala je Zvezda slobodan udarac sa 18 metara, ali je Ibanjez pogodio živi zid.

3'. Ofanziva Zvezde od starta, lopta je sve vreme na polovini Radničkog.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Bojan

pre 8 godina

Bruka i sramota sudija treba da izbaci nekoliko igrača da sudi penale za zvezdu da pusti igrače zvezde da drugima lome noge a zvezdine niko ne sme ni da pipne da bi im se poklonio bod. I da li će taj sudija biti kažnjen barem izbacivanjem da sudi drugu ligu - pa neće. Da li bi neko sada podržao radnički pa da štrajkuje protev nekog iz FSS pa naravno da neće jer zvezda na silu mora da bude prvak.

DEX

pre 8 godina

ajde glodari idi u rupu pa vi ste osvajali godinama na mucke..stidi se

gago m

pre 8 godina

Што рече један коментатор - "Играчи Радничког су се у полувремену закључали у свлачионицу али то исто нису урадиле и судије,па умало да испадне још већа брука српског фудбала"!

Baja

pre 8 godina

Sramota zvana fk cz... Na kraju rulja bez stida i obraza protestvuje protiv MATRIKSA koji je sama izabrala i u kojem je uživala u otetoj tituli 2014. godine. Uživaje u srećnoj Srbiji !

Princ

pre 8 godina

Stan, Stanimire, kud si navro ???? Sačekaj malo, da vidimo i vaš "Evropski" tim i shvatimo svi , da je sve u našem fudbalu luk i voda . A ova igra Zvezde, najgora u istoriji kluba, trvrdim , jer pratim fudbal 60 godina i pamtim sve generacije od 1955. godine. Igra pasova ne postoji,svi čekaju loptu u noge, niko ne trči bez lopte, a igrači koji navodno treba da organizuju igru(Savićević, Katai), beže od odgovornosti, kriju se iza protivničkih igrača, a kada prime loptu, vraćaju Mbođu ili Kovačeviću, koju jadnici vraćaju u protivnički šesnesterac Parkeru i Joviću(koji nemaju pojma) i tako do besvesti. Šta ovaj trenira i koju taktiku primenjuje, Bog sveti ne zna, ali mi obični navijači vidimo sve, shvatamo sve i više nemamo strpljenja za neznalice na klupi i terenu !!!

Izbori 2024

Vesti

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija