• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: mozzartsport.com

29.08.2015

10:42

VIKEND ODLUKE Srnić u ponedeljak u Zvezdi, osim ako...

Crvena zvezda

VIKEND ODLUKE Srnić u ponedeljak u Zvezdi, osim ako...

Podeli vest

Fudbaler Čukaričkog Slavoljub Srnić u ponedeljak će potpisati ugovor sa crveno-belima ukoliko se tokom vikenda ne pojavi ponuda iz inostranstva

Klubovi su se dogovorili oko uslova transfera, međutim rukovodstvo "brđana" je insistiralo na bankovnim garancijama. Prema pojedinim informacijama i ta prepreka je preskočena tokom petka na još novo sastanku predstavnika dva kluba.

Sportski direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević ponovio je da su razgovori praktično završeni.

- Ponedeljak je dan D. Imali smo još jedan sastanak sa upravom Crvene zvezde. Ako se ne pojavi neka ponuda iz inostranstva tokom vikenda Srnić će u ponedeljak postati član Crvene zvezde - poručio je Vladimir Matijašević.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
dejo

pre 8 godina

Nasa Crvena Zvezda ne treba da nagomilava igrace ,nije niko protiv nas navijaca nase Crvene Zvezde da se vrati Srnic ali potrebno je prije toga da neke igrace nasa Crvena Zvezda proda da bi se tek naslo mjesta na sredini terena za Srnica Slavoljuba

Dragan

pre 8 godina

Ne dopada mi se ovaj sam zavrsetak prelaznog roka u Zvezdi. Poslednja 3 dolaska u Zvezdu nisu nimalo planski uradjena. Mislim ns Sikimica,Jovovica i Srnica. Ovo se zove neplansko nagomilavanje igraca na pozicijama koje su vec popunjene. Trebalo je na kraju prelaznog roka dovesti umesto ove trojice igraca barem jednog od sledecih:ili ozbiljnog plejmejkera ili rasnog napadaca. Jednog sada a drugog u zimskog prelaznog roka.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija